Voorbeschouwing KSV Roeselare – Cercle Brugge

Zondag om 16 uur speelt KSVR tegen Cercle Brugge KSV voor de 6de speeldag van de Proximus League 2017-2018. KSVR speelt deze wedstrijd thuis op Schiervelde en het duel zal op gang worden gefloten door Wesley Alen, bijgestaan door Jeroen WalschapRuben Wyns en 4de official Ben Mesotten.

De jongens uit de hoofdstad van onze provincie eindigden vorig seizoen nog op de zesde plaats in 1B en op de derde en voorlaatste plaats van Play Off 3 en konden zo maar nipt de degradatie ontwijken. Tijdens de reguliere competitie, won KSVR toen twee keer op Schiervelde tegen de Bruggelingen: met 2-1 en met 3-1.

Nu staan de groen-zwarten na 5 speeldagen op de tweede plaats met 9 punten (2 meer dan KSVR). Afgelopen weekend werd er door de jongens uit het Jan Breydelstadion met 0-1 verloren tegen Beerschot-Wilrijk. Dit duel is voor Esvee uiterst belangrijk om de slechte resultaten van de voorbije weken te kunnen doorslikken en volwaardige herstart te kunnen nemen.

De KSVR-spelers hopen op zoveel mogelijk supporters om ‘Esvee’ aan te moedigen tijdens deze steeds sfeervolle provinciale derby.

De wedstrijd is, net als alle andere wedstrijden dit seizoen, rechtstreeks te bekijken op Proximus TV.

zondag 17/09/2017

16u00

Schierveldestadion

Regen | 14 °C

Selectie

KSV Roeselare:
nog niet vrijgegeven

Cercle Brugge:
nog niet vrijgegeven

Schorsingen
  • Er zijn geen spelers geschorst voor deze wedstrijd.
Blessures
  • Niet vrijgegeven.
Ticketinfo

Kaarten voor deze wedstrijd zijn zowel te verkrijgen in voorverkoop, als aan de loketten. Een zitplaats in de hoofdtribune kost 25,00 EUR. Een zitplaats achter doel of een overdekte staanplaats kost 15,00 EUR. Jongeren (-16 jaar) betalen 5,00 EUR.

Bezoekers kunnen hun tickets kopen aan de loketten voor aanvang van de wedstrijd. Voor de overdekte zitplaatsen en de staanplaatsen geldt de eenheidsprijs van 15,00 EUR. Jongeren (-16 jaar) betalen 5,00 EUR.

Extra
  • Opgepast! Het belooft druk te worden zondagnamiddag op Schiervelde. Zak op tijd af naar het Schierveldestadion! De parking van de REO-veiling is beschikbaar.
Scheidsrechters

Wesley Alen

Wesley Alen

Scheidsrechter
Jeroen Walschap

Jeroen Walschap

Assistent-scheidsrechter
Ruben Wyns

Ruben Wyns

Assistent-scheidsrechter
Ben Mesotten

Ben Mesotten

Vierde official
Locatie

Adres

KSV Roeselare CVBA
Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 ROESELARE

Parking

Er is voldoende parkeergelegenheid rond Schiervelde. Er is een aparte bezoekersparking voorzien. Door de voorziene verkeersdrukte in en rond Schiervelde, is ook de parking van de REO-veiling beschikbaar.