Voorbeschouwing Union Saint-Gilloise – KSV Roeselare

Zaterdag om 20.30 uur speelt KSVR op verplaatsing naar R. Union SG voor de 5de speeldag van de Proximus League 2017-2018. KSVR speelt dit duel in het Koning Boudewijnstadion te Brussel en het duel zal op gang worden gefloten door Denis Vanbecelaere, bijgestaan door Florian LemaireDavid Symons en 4de official Jordy Vermeire.

De jongens uit de hoofdstad van ons land eindigden vorig seizoen nog op de vierde plaats in 1B en speelden daardoor Play Off 2 (poule A). Daar eindigden de Brusselaars dan op de gedeelde laatste plaats met 10 punten uit 10 wedstrijden. Nu spelen de geel-blauwen opnieuw in 1B en staan daar na 4 speeldagen op de 5de plaats met 4 punten (3 minder dan KSVR).

Vorig seizoen won KSVR eerst met 1-2 op de Heizel en eindigde het tweede duel op 0-0. Afgelopen weekend werd er door de Brabanders nog 0-0 gespeeld in Tubeke.

Dit duel is voor Esvee van uiterst belangrijk om de spijtige nederlaag van afgelopen vrijdag te kunnen rechtzetten en opnieuw met opgegeven hoofd de rest van het seizoen aan te vatten en niet te veel punten te verliezen tegenover de leider in het periodekampioenschap.

KSVR-Supporters kunnen meereizen met de supportersbussen: vertrek zaterdag om 18 uur op Schiervelde (inschrijven: 0496/14 11 69). De KSVR-spelers hopen op zoveel mogelijk supporters om ‘Esvee’ aan te moedigen tijdens dit steeds sfeervol duel aan de oevers van de Zenne.

De wedstrijd is, net als alle andere wedstrijden dit seizoen, rechtstreeks te bekijken op Proximus TV.

zaterdag 09/09/2017

20u30

Koning Boudewijnstadion

Regen | 14 °C

Selectie

Union Saint-Gilloise:
nog niet vrijgegeven

KSV Roeselare:
nog niet vrijgegeven

Schorsingen
  • Er zijn geen spelers geschorst voor deze wedstrijd.
Blessures
  • Baptiste Schmisser (hielspoor)
Ticketinfo

Tickets voor deze wedstrijd zijn enkel in voorverkoop te verkrijgen. Meer info? Klik hier.

Extra
Scheidsrechters

Denis Vanbecelaere

Denis Vanbecelaere

Scheidsrechter
Florian Lemaire

Florian Lemaire

Assistent-scheidsrechter
David Symons

David Symons

Assistent-scheidsrechter
Jordy Vermeire

Jordy Vermeire

Vierde official