[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Trainer van Wijk wijzigde in het offensieve compartiment en bracht in vergelijking met de wedstrijd van donderdag met Dufour en Cornet (voor Ibou en Maletic) twee nieuwe namen aan de aftrap. De partij bleef lang op slot. Union liet het balbezit aan Roeselare, dat na dik twintig minuten voor het eerst dreigde met een schot van Cornet. Kudimbana kon redden, zij het niet zonder moeite. Op voorzet van Dufour mocht ook Lecomte het wat later proberen, maar die knikte naast. Het bleef bij halve kansjes, want na een center van Van Acker kreeg ook Brouwers (met een weliswaar moeilijk vluchtschot) de bal niet tussen de palen.

Veel aanvalsdrang stelden de hoofdstedelingen daar niet tegenover. Even was er ophef toen Grosjean een strafschop claimde na een duik van Bertjens. Vermeire zag er geen graten in en dus bleef het langs beide kanten wachten op een eerste echte voldragen aanval. Een niet onlogische 0-0 dus na een wat zoutloze eerste helft.

Met Ibou erin voor Dufour mocht Lecomte al vroeg aanleggen na een ren van Damman. Zijn poging werd afgeblokt. Er zat nu iets meer schwung in de match, want met een trap van Ibou vanuit de draai (over) en een kopbal van Brouwers (op Kudimbana) sprokkelde wit-zwart plots zowaar twee doelrijpe kansen na elkaar.

Een vervolg kreeg die flukse start helaas niet. KSVR bleef weliswaar de iets betere ploeg, maar de Union-verdediging gaf nauwelijks een krimp. Op vrije trap dan maar dacht Davy Brouwers, die het leer na een overtreding van Da Silva op Cornet knap buiten het bereik van Kudimbana wist te plaatsen: 1-0. Genoeg voor een belangrijke 1-0-zege en een tot dusver perfecte zes op zes onder DVW.
[/av_textblock]

[av_video src=” format=’16:9′ width=’16’ height=’9′ av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=”]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]76′ Brouwers (1-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Lemoine, Zolotic, Grisez (63′ Schmisser), Dufour (46′ Ibou), Van Acker, L├ępicier, Lecomte (90′ Maletic), Brouwers en Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Union St.-Gilloise[/av_cell][av_cell col_style=”]Kudimbana, Peyre, Martens, Perdichizzi, Kis, Morren, Da Silva, Tabekou, Vercauteren (85′ Houdret), Luvumbu (35′ Fixelles) en Bertjens (63′ Ferber)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Kis (U), Van Acker, Da Silva[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Vermeire[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/GvUuEl85gLI’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_video src=’https://youtu.be/KIlRkdEqQEc’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]