Op zaterdag 21 oktober 2017 speelt KSV Roeselare zijn volgende thuiswedstrijd tegen KVC Westerlo. De wedstrijd start om 20u30 maar wij geven jullie de kans om al vanaf 18u30 te genieten van een avondje Schiervelde.

Zoals gewoonlijk kan je culinair genieten in de Lounge134. Wat er allemaal op het menu staat vind je hieronder. Inschrijven kan je voor 150 EUR (menu en alle dranken inbegrepen tot anderhalf uur na de wedstrijd). Meer info omtrent de volledige formule kan je hier terugvinden.

Inschrijven kan tot en met donderdag 19 oktober via ann.van.poucke@ksvroeselare.be.

MENU
 • ONTVANGST

  Vanaf 18u30
  Aperitief met wachtbordje

 • VOORGERECHT

  Soepje van grondloof
  Chorizo en gerookte paling
  Zeeuwse schelpjes met kruidenolie

 • HOOFDGERECHT

  Catch of the day
  Groene kool, spek en sausje van garnalen
  Ratte aardappel

 • NAGERECHT

  Creatie in samenwerking met ‘Deleye Products’