[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/10/slider_lounge134new.jpg’ attachment=’10171′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Op zaterdag 21 oktober 2017 speelt KSV Roeselare zijn volgende thuiswedstrijd tegen KVC Westerlo. De wedstrijd start om 20u30 maar wij geven jullie de kans om al vanaf 18u30 te genieten van een avondje Schiervelde.

Zoals gewoonlijk kan je culinair genieten in de Lounge134. Wat er allemaal op het menu staat vind je hieronder. Inschrijven kan je voor 150 EUR (menu en alle dranken inbegrepen tot anderhalf uur na de wedstrijd). Meer info omtrent de volledige formule kan je hier terugvinden.

Inschrijven kan tot en met donderdag 19 oktober via ann.van.poucke@ksvroeselare.be.
[/av_textblock]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-fixed-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’MENU’ progress=’100′ color=’theme-color’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’]

[/av_progress]

[av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=” custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
[av_iconlist_item title=’ONTVANGST’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue8a5′ font=’entypo-fontello’]
Vanaf 18u30
Aperitief met wachtbordje
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’VOORGERECHT’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue8a0′ font=’entypo-fontello’]
Soepje van grondloof
Chorizo en gerookte paling
Zeeuwse schelpjes met kruidenolie
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’HOOFDGERECHT’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue8a1′ font=’entypo-fontello’]
Catch of the day
Groene kool, spek en sausje van garnalen
Ratte aardappel
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’NAGERECHT’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue8a2′ font=’entypo-fontello’]
Creatie in samenwerking met ‘Deleye Products’
[/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]

[av_button label=’Schijf nu in ‘ link=’manually,mailto:ann.van.poucke@ksvroeselare.be’ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue816′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]