[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Cerigioni kwam in de ploeg ten nadele van Godwin, en verder geen wijzigingen ten opzichte van het elftal dat startte op Cercle.  In Westerlo verloor KSVR met 4-0 en het had dus nog iets goed te maken. Beide ploegen begonnen met aanvallende intenties aan de wedstrijd en toch liet het eerste echte gevaar een tijd op zich wachten.

Bij Roeselaars balbezit zakte Westerlo heel diep in, en meestal was er zo een overtal aan verdedigers. KSVR moest bovendien steeds op zijn hoede zijn voor bezoekende prikken. Iets over het half uur drong Damman mooi door op rechts, zijn voorzet werd in corner gewerkt. Op die hoekschop kreeg Cerigioni een mooie kans uit een ideale positie, maar hij rateerde zijn schot compleet.

Waarna de eerste helft naar zijn einde kabbelde. 0-0 na veel verbeten strijd en weinig of geen doelkansen.

Na de rust kwamen Cerigioni en Brouwers vrij vlug in schietpositie, maar telkens stak een Westelse verdediger er een been voor. Op aangeven van Lemoine kon ook Cornet afdrukken, nu redde Van Hout. Ook Brouwers besloot even later op de bezoekende doelman.

Wit-zwart probeerde nu forser door te drukken. De bezoekers hielden nu echter zo mogelijk nog meer volk achterin. Na een knappe één-twee met Cerigioni drukte Brouwers onbeheerst af en weg mooie kans. Even later opschudding toen Van Hout onoordeelkundig kwam uitgelopen en zijn verdediging hem met het  nodige geluk kon redden.

Op assist van Van Acker kopte Brouwers nipt naast. De ingevallen Samyn dook plots vrij op rechts, maar Van Hout kon in corner werken. Op die corner viel de bal net niet goed genoeg voor Brouwers. Jammer, want op basis van de tweede helft verdiende KSVR zeker dat ene doelpuntje en de zege.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Zolotic, Lemoine, Cerigioni (81′ Samyn), Lépicier (90′ Godwin), Van Acker, Lecomte, Brouwers en Cornet (86′ Maletic)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Hout, Biset, Corstjens, Osaguona (80′ Osah), Annys, Naessens, Alessandro, Christensen, Rommens (89′ Dewaele), Van den Bogaert (70′ Rougkalas) en Oto’O[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Lemoine, Lecomte, Alessandro (W), Schmisser[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Vanbecelaere[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[/av_one_full]