[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Grisez kwam in de ploeg ten nadele van Cerigioni. Veel volk en sfeer op het Kiel, waar de thuisploeg nog volop in de running was voor de eerste periodetitel en daarvoor moest winnen, en dan nog liefst met flink wat doelpunten verschil. De paars-witten trokken dan ook onmiddellijk richting Biebauw. Ook KSVR liet zich echter niet onbetuigd, en Brouwers kon net niet bij een mooie flankvoorzet van Damman. Aan de overkant toonde Biebauw zich paraat op een schuiver van Francois. En even later was het al raak toen de wit-zwarte verdediging uit verband gespeeld werd en Messoudi vrij gemakkelijk de assist van Placca kon verzilveren.

Beerschot bleef de dominante ploeg, maar KSVR ging zijn kans wanneer het kon en zo schoot Van Acker op assist van Lecomte iets over het kwartier niet zo ver naast het doel van Romo. Het vlotte bewegingsvoetbal van de thuisploeg was echter veel efficiënter, en toen François tot aan de achterlijn doordrong, kon Messoudi zijn tweede van de avond scoren. Amper halfweg de eerste helft leek de match dus al gespeeld. Het was feest op het Kiel en het publiek kraaide van de pret toen Losada van in de middencirkel Biebauw probeerde te verrassen met een lobschot. De bal belandde echter op het dak van het doel. Even uitstel maar, want het feest was compleet toen Placca een zoveelste zwierige thuisaanval afrondde met een heel mooie halve omhaal. Even later moest Biebauw een nieuwe poging van Placca onschadelijk maken.

3-0 dus na een eerste helft waarin KSVR voetballes kreeg van een ontketende thuisploeg.

Na de rust kreeg wit-zwart aanvankelijk de bal en mikte de thuisploeg op snelle uitbraken. Op voorzet van Grisez had Samyn de eerredder aan de voet, maar hij kreeg de bal niet onder controle. Aan de overzijde duwde Zolotic al te opzichtig in de rug van Hoffer en Losada tekende vanop de stip voor de 4-0.

Op vrijschop van Grisez mocht ook Romo eens aan het werk, en ook Cornet ondernam een doelpoging. Voor efficiëntie moesten we echter opnieuw aan de overkant zijn, hoewel ook Losada miste toen hij Biebauw al voorbij was en de bal nog naast het doel schoof. Ook nu weer was dat maar even uitstel want na balverlies van Seoudi sprintte Placca naar de forfaitcijfers. Waarna de uitgelaten thuissupporters gingen zingen dat het een oefenmatch was.

Goed tien minuten voor tijd maakte de Chinees Xu Jianju zijn debuut voor KSVR. Waarna de wedstrijd langzaam uitdoofde. De eerste nederlaag onder trainer van Wijk was er meteen een die kon tellen en de zwaarste van het seizoen, na al drie keer 4-0.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]9′ Messoudi (1-0), 24′ Messoudi (2-0), 33′ Placca (3-0), 53′ Losada (str., 4-0), 64′ Placca (5-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KFCO Beerschot-Wilrijk[/av_cell][av_cell col_style=”]Romo, Van den Bergh, Prychynenko, Swinkels, Van Hyfte, Maes, Placca, Losada (87′ Schaessens), Messoudi (75′ Octavio), Francois (46′ Dom) en Hoffer [/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Zolotic, Grisez, Lecomte (46′ Samyn), Lemoine, Van Acker (46′ Seoudi), Lépicier, Brouwers (79′ Xu) en Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Lépicier, Losada (B), Schmisser[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Vermeire[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/Bz_R2ujpEnI’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=aAJ2ltdZcb4′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]