Hij was deze middag al een aandachtig toeschouwer op Schiervelde maar vanaf morgen wordt Frederik Vanderbiest (10.10.1977, Vilvoorde) toegevoegd aan de trainersstaf van hoofdtrainer Dennis Van Wijk. Zijn aanstelling kadert in de verdere uitbouw van onze club.

Vanderbiest verdedigde tussen 2001 en 2008 al zes en een half seizoenen onze wit-zwarte kleuren. Als kapitein maakte hij samen met Dennis van Wijk (als trainer) de promotie meer naar eerste klasse. Hij speelde in totaal maar liefst 225 wedstrijden voor KSVR, waarvan 80 op het hoogste niveau en ook de 4 Europese wedstrijden. Na Jurgen Sierens (245 wedstrijden) staat hij daarmee tweede in de KSVR-top aller tijden, gevolgd door huidig speler Martijn Monteyne, wiens teller op 212 staat. De toenmalige kapitein en trainer worden nu dus herenigd in onze technische staf.

We wensen ‘Fredje’ alvast veel succes toe op Schiervelde.