Voorbeschouwing KSV Roeselare – K. Lierse SK

Donderdag om 20.30 uur speelt KSVR tegen K. Lierse SK voor de 9de speeldag van de Proximus League 2017-2018. KSVR speelt deze wedstrijd thuis op Schiervelde en het duel zal op gang worden gefloten door Laurens Gerrets, bijgestaan door Frans OzingaMark Janssen en 4de official Jasper Vergoote.

De jongens uit de provincie Antwerpen eindigden vorig seizoen nog op de eerste plaats in 1B, maar konden geen van beide periodekampioenschappen winnen en waren daardoor veroordeeld tot Play Off-2 (poule A). Daar eindigden de ‘Pallieters’ dan op de laatste plaats met 10 punten uit 10 wedstrijden.

Nu spelen de geel-zwarten opnieuw in 1B en staan daar nu na 8 speeldagen op de 7de en voorlaatste plaats met 7 punten (drie minder dan KSVR). Vorig seizoen speelde KSVR 2-2 tegen Lierse in het eerste periodekampioenschap.

Afgelopen weekend werd er door de geel-zwarten nog met 4-0 verloren op Beerschot-Wilrijk.

Dit duel is voor Esvee uiterst belangrijk om de slechte resultaten van de voorbije weken te kunnen doorslikken en een volwaardige herstart te kunnen nemen in volle vertrouwen onder de leiding van de nieuwe trainer. De KSVR-spelers hopen op zoveel mogelijk supporters om ‘Esvee’ aan te moedigen tijdens dit steeds sfeervol duel, midden in de week.

De wedstrijd is, net als alle andere wedstrijden dit seizoen, rechtstreeks te bekijken op Proximus TV.

donderdag 05/10/2017

20u30

Schierveldestadion

Bewolkt | 12 °C

Selectie

shirt_roeselare1KSV Roeselare:
Biebauw, Borry, Brouwers, Cerigioni, Cornet, Damman, De Winter, Dufour, Godwin, Grisez, Ibou, Lecomte, Lemoine, Lépicier, Maletic, P. Monteyne, Samyn, Schmisser, Seoudi, Van Acker, Van Cauwenberge en Zolotic.

Lierse SK:
Boussaid, Elgabas, Allach, Laurent, Buysens, Yakubu, Bourdin, Weuts, Wils, Bougrine, De Busser, Diarra, Binst, Kasri, Goris, Camargo, Ntambwe, Janssens, Yagan en Van Bulck

Schorsingen
  • Er zijn geen spelers geschorst voor deze wedstrijd.
  • Kjetil Borry (4 gele kaarten) staat op één gele kaart van een speeldag op de strafbank.
Blessures
  • Sandro Wieser is niet beschikbaar wegens interlandverplichting.
Ticketinfo

Kaarten voor deze wedstrijd zijn te verkrijgen aan de loketten. Een zitplaats in de hoofdtribune kost 25,00 EUR. Een zitplaats achter doel of een overdekte staanplaats kost 15,00 EUR. Jongeren (-16 jaar) betalen 5,00 EUR.

Bezoekers kunnen hun tickets kopen aan de loketten voor aanvang van de wedstrijd. Voor de overdekte zitplaatsen en de staanplaatsen geldt de eenheidsprijs van 15,00 EUR. Jongeren (-16 jaar) betalen 5,00 EUR.

Extra
  • Opgepast! Er zijn donderdagavond ook jeugdtrainingen op Schiervelde. Gelieve hier rekening mee te houden.
Scheidsrechters

Laurens Gerrets

Laurens Gerrets

Scheidsrechter
Frans Ozinga

Frans Ozinga

Assistent-scheidsrechter
Mark Janssen

Mark Janssen

Assistent-scheidsrechter
Jasper Vergoote

Jasper Vergoote

Vierde official
Locatie

Adres

KSV Roeselare CVBA
Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 ROESELARE

Parking

Er is voldoende parkeergelegenheid rond Schiervelde. Er is een aparte bezoekersparking voorzien.