Voorbeschouwing KSV Roeselare – Union Saint-Gilloise

Zondag om 14.30 uur speelt KSVR tegen R. Union SG voor de 10de speeldag van de Proximus League 2017-2018. KSVR speelt deze wedstrijd thuis op Schiervelde en het duel zal op gang worden gefloten door Jordy Vermeire, bijgestaan door Michael GeerolfDavid Symons en 4de official Wesli De Cremer.

De jongens uit de hoofdstad van ons land eindigden vorig seizoen nog op de vierde plaats in 1B en speelden daardoor Play Off 2 (poule A). Daar eindigden de Brusselaars dan op de gedeelde laatste plaats met 10 punten uit 10 wedstrijden. Nu spelen de geel-blauwen opnieuw in 1B en staan daar na 9 speeldagen op de 5de plaats met 11 punten (2 minder dan KSVR).

Vorig seizoen won KSVR met 2-1 tegen de Brusselaars tijdens het eerste periodekampioenschap. Afgelopen woensdag werd er door de Brabanders nog met 0-3 gewonnen in Westerlo. Dit duel is voor Esvee uiterst belangrijk om het mooie resultaat van donderdag te kunnen verderzetten en een volwaardige doorstart te kunnen nemen in volle vertrouwen onder de leiding van de nieuwe trainer.

De KSVR-spelers hopen op zoveel mogelijk supporters om ‘Esvee’ aan te moedigen tijdens dit steeds sfeervol duel.

De wedstrijd is, net als alle andere wedstrijden dit seizoen, rechtstreeks te bekijken op Proximus TV.

zondag 08/10/2017

14u30

Schierveldestadion

Overwegend bewolkt | 15 °C

Selectie

shirt_roeselare1KSV Roeselare:
nog niet vrijgegeven

Union Saint-Gilloise:
nog niet vrijgegeven

Schorsingen
  • Kjetil Borry kreeg afgelopen donderdag tegen Lierse SK zijn 5de gele kaart en zit één speeldag geschorst op de strafbank.
Blessures
  • Nog niet vrijgegeven

Ticketinfo

Kaarten voor deze wedstrijd zijn zowel te verkrijgen in voorverkoop, als aan de loketten. Een zitplaats in de hoofdtribune kost 25,00 EUR. Een zitplaats achter doel of een overdekte staanplaats kost 15,00 EUR. Jongeren (-16 jaar) betalen 5,00 EUR.

Bezoekers kunnen hun tickets kopen aan de loketten voor aanvang van de wedstrijd. Voor de overdekte zitplaatsen en de staanplaatsen geldt de eenheidsprijs van 15,00 EUR. Jongeren (-16 jaar) betalen 5,00 EUR.

Extra
  • Opgelet voor de gewijzigde verkeerssituatie op Schiervelde. Geef voorrang aan overstekende voetgangers!
Scheidsrechters

Jordy Vermeire

Jordy Vermeire

Scheidsrechter
Michael Geerolf

Michael Geerolf

Assistent-scheidsrechter
David Symons

David Symons

Assistent-scheidsrechter
Wesli De Cremer

Wesli De Cremer

Vierde official