Voorbeschouwing KSV Roeselare – KVC Westerlo

Zaterdag om 20.30 uur speelt KSVR tegen KVC Westerlo voor de 12de speeldag van de Proximus League 2017-2018. KSVR speelt deze wedstrijd thuis op Schiervelde en het duel zal op gang worden gefloten door Denis Vanbecelaere, bijgestaan door Yves KenensThomas Lesceux en 4de official Jasper Vergoote.

De jongens uit de Zuiderkempen eindigden vorig seizoen op de zestiende en laatste plaats in 1A en degradeerden daardoor naar 1B. Daar staan de geel-blauwen nu na 11 speeldagen op de 6de plaats met 11 punten (6 minder dan KSVR). Afgelopen weekend werd er door de club uit de provincie Antwerpen nog 0-0 gespeeld tegen Beerschot-Wilrijk.

Tijdens de heenwedstrijden van het eerste periodekampioenschap verloor KSVR een aantal weken geleden nog met zware 4-0-cijfers in ’t Kuipje. Dit duel is voor Esvee uiterst belangrijk om de goede resultaten van de afgelopen weken te kunnen verderzetten en een revanche te kunnen nemen voor de vorige wedstrijd in Westerlo.

De KSVR-spelers hopen op zoveel mogelijk supporters om ‘Esvee’ aan te moedigen tijdens dit steeds sfeervol duel.

zaterdag 21/10/2017

20u30

Schierveldestadion

Zonnig | 15 °C

Selectie

shirt_roeselare1KSV Roeselare:
Nog niet vrijgegeven

Schorsingen
  • Er zijn geen spelers geschorst voor deze wedstrijd
Blessures
  • Nog niet vrijgegeven

Ticketinfo

Kaarten voor deze wedstrijd zijn zowel te verkrijgen in voorverkoop, als aan de loketten. Een zitplaats in de hoofdtribune kost 25,00 EUR. Een zitplaats achter doel of een overdekte staanplaats kost 15,00 EUR. Jongeren (-16 jaar) betalen 5,00 EUR.

Bezoekers kunnen hun tickets kopen aan de loketten voor aanvang van de wedstrijd. Voor de overdekte zitplaatsen en de staanplaatsen geldt de eenheidsprijs van 15,00 EUR. Jongeren (-16 jaar) betalen 5,00 EUR.