[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/slider_nieuwsoverzicht.jpg’ attachment=’10589′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

  • Lecomte (ziek), Lemonie (geblesseerd) en Lépicier (gebroken teen) waren er afgelopen zondag niet bij.
  • Thibaut Van Acker kreeg afgelopen zondag een vijfde gele kaart onder zijn neus geduwd. Daardoor is hij automatisch geschorst voor de wedstrijd van komend weekend tegen KVC Westerlo.
  • Scheidsrechter voor komende zondag is de heer Wesli De Cremer. Hij floot dit seizoen al zes wedstrijd in de Proximus League, waaronder KVC Westerlo – KSV Roeselare (4-0). De Cremer zal bijgestaan worden door zijn assistenten Raf Eerdekens en Bérengère Piérart. Denis Vanbecelaere is zaterdag de vierde man.
  • We zijn er vroeg bij maar de Raad van Bestuur van de Pro League heeft beslist over de kalender van seizoen 2018-2019. De Proximus League zal starten in het eerste weekend van 3,4 & 5 augustus 2018. De midweekspeeldag tijdens de interlandbreak in 1B zal ook afgeschaft worden. Het laatste weekend van december en eerste weekend van januari is er een korte winterstop voorzien.
  • Op zoek naar een ideaal eindejaarsgeschenk? Ontdek dat zeker het volledige wit-zwarte gamma in onze pop-up shop onderaan het businessgebouw tijdens onze laatste vier thuiswedstrijden van 2017.
  • Naast onze thuiswedstrijd tegen KVC Westerlo is er zaterdagmiddag ook de Westlaanrun op Schiervelde. Daardoor zijn er enkele aanpassingen. Deze kan je hier terugvinden.

[/av_textblock]