[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/slider_ringshopping.jpg’ attachment=’10966′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Net zoals de feestdagen staat ook een vernieuwde samenwerking met Ring Shopping Kortrijk voor de deur. Na reeds actief te zijn rondom de jeugdwerking op Schiervelde, wordt de samenwerking nu verder uitgebreid.

Met meer dan 80 winkels verspreid over 35 000 vierkante meter is Ring Shopping Kortrijk Noord het grootste overdekte winkelcentrum in onze provincie. Ze beschikken ook over een gratis parking voor ruim 2000 wagens.

Net zoals het aantal bezoekers blijft ook het aantal winkels stijgen. Onlangs openden River Woods, Brice en Productstore een winkel. In maart 2018 opent Electro Depot er de deuren van een 1600 m2 grote winkel.


Bruno Devriese (Shopping Center Manager):

“Wij willen absoluut de samenwerking met KSV Roeselare upgraden. Wij geloven enorm in de groei van KSV Roeselare en willen daarbij graag vertrouwen geven. Bovendien maakt Roeselare deel uit van ons verzorgingsgebied waardoor visibiliteit in deze regio een must is. “

[/av_textblock]

[/av_one_full][av_textblock size=” font_color=” color=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”]

[/av_textblock]