[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Trainer van Wijk behield het vertrouwen in de elf die een pandoering kregen op Beerschot. In de slotmatch van de eerste periode snakte KSVR tegen de Waals-Brabantse hekkensluiters naar goals en een zege.

De match begon met een schot van Zenke in de handen van Biebauw. Ook het volgende kansje was voor de bezoekers toen Vidémont zich een weg baande door de thuisverdediging en te zwak besloot. Op een eerste Roeselaarse kans was het even wachten. Van Acker leek Grisez mooi diep te spelen maar de toegesnelde Touré kon echt gevaar verhinderen.

Na slecht Roeselaars uitverdedigen verprutste Babic een mooie kans door de bal slecht terug te leggen. Tubize had in de aanvangsfase dus het betere van het spel, maar het toonde zich onmondig. Aan de overkant kon Cornet net niet bij een knap getrapte vrijschop van Lecomte. Het sein voor KSVR meteen om iets meer druk te gaan uitoefenen. Toen de bezoekende verdediging Cornet op assist van Lecomte helemaal zijn gang liet gaan, moest Defourny voor het eerst in de match echt in actie. Waarna Zolotic de corner nipt over het doel kopte.

De betere periode was echter maar van korte duur. 0-0 dus na een eerste helft tussen twee fel aan elkaar gewaagde ploegen.

Na de rust was het hopen op iets meer spektakel. En dit kwam er vrij vlug toen Lecomte vanop links de bal panklaar legde voor Thibaut Van Acker, die van net buiten het strafschopgebied zijn derde van het seizoen in de winkelhaak knalde. Na balverlies in de Roeselaarse verdediging was het even later ei zo na 1-1, maar Zolotic kon nog net op tijd terugkeren. En even later was er een prima redding van Biebauw nodig op poging van Babic.

De Roeselaarse schaapjes dus nog niet op het droge. KSVR verdedigde echter goed en de tijd tikte weg in het Roeselaarse voordeel. Zelf goed uitbreken zat er echter zelden in. Op een snelle actie vijf minuten voor tijd kreeg Brouwers na voorbereidend werk van Damman een dot van een kans, maar hij gleed de bal van dichtbij nog over het doel. Waarna de nipte Roeselaarse zege niet meer echt in gevaar kwam. Een belangrijke driepunten met het oog op de top vier!
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]53′ Van Acker (1-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Zolotic, Lemoine (60′ Seoudi), Lecomte, Van Acker, Lépicier, Grisez, Brouwers (90′ Cerigioni) en Cornet (87′ Borry)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]AFC Tubize[/av_cell][av_cell col_style=”]Defourny, Laurent, Dudouit, Garlito (84′ Traore), Stevance, Babic (68′ Lee), Zenke (77′ Armenakas), Vidémont, Ba, Nirisarike en Touré[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Ba (T), Garlito (T), Lemoine, Seoudi[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Damme[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/yVn8Y9Upi3o’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_video src=’https://youtu.be/hk0uQRLpew4′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=UazpSdC-WT4′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]