[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Geen Lecomte (ziek), L├ępicier (geblesseerd) en Lemoine (geblesseerd) in de opstelling en dus wat schuifwerk voor KSVR-trainer Dennis van Wijk op bezoek bij zijn vorige ploeg. Wit-zwart leek niet onaardig te starten, maar bij de eerste noemenswaardige Leuvense aanval was het meteen raak: Maertens trapte van vrij ver op de kruising en Casagolda stond op de goeie plaats om de rebound binnen te koppen.

KSVR dus net als in de vorige verplaatsing op Beerschot meteen op achtervolgen aangewezen, tot groot jolijt van een honderdtal Leicestersupporters, die de thuisploeg luidruchtig aanmoedigden. Het kreeg de bal van de thuisploeg en kon vaak oprukken tot net voor het strafschopgebied, maar daar liepen zowat alle Roeselaarse aanvallen vast. Pas iets over halfweg de eerste helft kwam het eerste bezoekende gevaar eraan toen Brouwers een mooie flankvoorzet van Grisez net niet kon binnenglijden.

Aan de overkant mikte Persoons in de handen van Biebauw, die verder net als zijn overbuur ook zo goed als geen werk op te knappen kreeg. Op aangeven van Seoudi ging Brouwers zijn kans, maar hij mikte in het zijnet. In het spel was KSVR zeker niet de mindere, maar daar kocht het niets mee. Het moest dan ook met een minieme achterstand en een loodzware opdracht voor de tweede helft naar de kleedkamers.

De tweede helft begon met een verrassend schot van Cornet, waarop Gillekens met een mooie parade moest uitpakken. KSVR zette nu alles op alles maar zoals voorheen bleef de Leuvense verdediging moeilijk te ontwrichten. Met Samyn, Maletic en Brodic gooide trainer van Wijk nog drie extra aanvallende krachten in de strijd, maar het aantal kansen bleef beperkt. En toch kwam de ondertussen meer dan verdiende gelijkmaker er toch toen Gillekens een corner van Brouwers aan de tweede paal onhandig in het eigen doel werkte.

OHL reageerde met een gevaarlijke kopbal van Casagolda, maar Schmisser kon op de lijn een nieuwe Roeselaarse achterstand verhinderen. De thuisploeg ging nu nog drukken en het was alle hens aan dek in de Roeselaarse verdediging. Die bleef echter overeind en meteen was het eerste puntje van de tweede ronde binnen.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]8′ Casagolda (1-0), 78′ Gillekens (own-goal, 1-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=”]Gillekens, Daeseleire, Schuermans, Moore, Thimanga, Persoons, Hubert, Aguemon, Maertens (84′ Watt), Gorius (61′ Storm) en Casagolda (86′ Diedhiou)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Zolotic, Grisez, Cerigioni (57′ Samyn), Van Acker, Seoudi, Dufour (57′ Maletic), Brouwers en Cornet (75′ Brodic)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Gorius (L), Persoons (L), Van Acker, Maletic, Storm (L), Watt (L), Samyn, Seoudi[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Mesotten[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/rMhrS3Zhplw’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=2L1W9JHz_tc’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=2OApBkCrP4o’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]