[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
De zieke Cerigioni werd vervangen door Brodic, die daarmee voor de tweede keer dit seizoen aan de aftrap mocht verschijnen. Van Acker was geschorst, kapitein Lecomte keerde terug uit ziekte. In de voorbije twee wedstrijden wist KSVR nog niet te scoren tegen de Kempenaren, zodat de opdracht duidelijk was.

De wedstrijd begon in kille en druilerige omstandigheden. De spelers moesten dus zelf voor de sfeer zien te zorgen en probeerden dit al vrij vlug met een assist van Brouwers en een schot van Cornet naast het doel van Van Hout. Het volgende gevaar kwam van Westelse zijde toen Alessandro na een snelle aanval op de paal mikte. Even geluk dus voor wit-zwart.

Nog net voor het kwartier leek de bezoekende verdediging zich te miskijken op een flankvoorzet van Damman, maar er stond geen enkele Roeselaarnaar op de goeie plaats om daarvan te profiteren. Het bleef elk om beurt een kans en Biebauw moest in corner werken op een schuiver van Naessens. Waarna KSVR nog eens de nodige dosis geluk kende toen de verdediging aan het knoeien ging en Naessens nu op de andere paal besloot. Vlug terug naar de overkant, waar Cornet na een geharrewar de bal niet over de lijn kreeg. Nogal wat doelkansen dus dit keer!

Na slechte pas van Brodic mocht Naessens nog eens op Biebauw af, de Roeselaarse goalie redde mooi. Tien minuten voor de rust kreeg Westerlo een strafschop toen Christensen na een één-twee met Heymans foutief gestopt werd door Dufour. Corstjens zette de penalty om en meteen was KSVR op achtervolgen aangewezen. Westerlo trok zich in de resterende minuten van de eerste helft al met zijn tienen terug en KSVR wist dus wat het na de rust te wachten stond.

Godwin mocht aan de tweede helft starten in de hoop om wat meer snelheid in het team te brengen. De eerste kans was voor de bezoekers, toen Dewaele nipt naast besloot. KSVR kreeg er ondertussen nauwelijks schwung in. Het zwoegde wel, maar het kon Van Hout te zelden serieus bedreigen. Iets over het uur hingen de bordjes toch in evenwicht toen de bezoekende verdediging een corner niet wegkreeg en Mathieu Cornet de assist van Godwin in het dak van het doel kon jagen.

Een klein kwartiertje later was de ommekeer compleet toen dezelfde Mathieu Cornet aan de tweede paal een knappe voorzet van Grisez binnenkopte. Ei zo na was enkele minuutjes later alles te herdoen, want na slecht uitverdedigen kwam Naessens oog in oog met Biebauw, die knap redde. Nog even later was er op een schuiver van Alessandro weer een handje van Biebauw nodig om de gelijkmaker te verhinderen.

De efficiëntie zat dit keer dus aan Roeselaarse zijde en zo neemt wit-zwart met vier op zes een goeie start in de tweede periode.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]35′ Corstjens (str., 0-1), 64′ Cornet (1-1), 76′ Cornet (2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Zolotic, Grisez, Lecomte, Seoudi, Dufour, Brodic (46′ Godwin), Brouwers (88′ Wilmots) en Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Hout, Biset, Dewaele (79′ Peffer), Corstjens, Annys (83′ Osoh), Naessens, Alessandro, Heymans, Christensen (83′ Rommens), Van Den Bogaert, Oto’o[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Oto’o (W), Naessens (W), Dewaele (W), Dufour [/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]De Cremer[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/CLcg-DP_dxI’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_video src=’https://youtu.be/3BiwyQ0wbX4′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]