Voorbeschouwing KSV Roeselare – Lierse SK

Zaterdag om 20.30 uur speelt KSVR tegen K. Lierse SK voor de 17de speeldag van de Proximus League 2017-2018 en derde duel in het kader van het tweede periodekampioenschap. KSVR speelt deze wedstrijd thuis op Schiervelde en het duel zal op gang worden gefloten door Ken Vermeiren, bijgestaan door Yves KenensDavid Symons en 4de official Kevin Van Damme.

De jongens uit de provincie Antwerpen eindigden vorig seizoen nog op de eerste plaats in 1B, maar konden geen van beide periodekampioenschappen winnen en waren daardoor veroordeeld tot Play Off 2 (poule A). Daar eindigden de ‘Pallieters’ dan op de laatste plaats met 10 punten uit 10 wedstrijden.

Nu spelen de geel-zwarten opnieuw in 1B en staan daar nu na 16 speeldagen op de 5de plaats met 23 punten (twee minder dan KSVR). Vorig seizoen won KSVR met 2-1 tegen Lierse in het tweede periodekampioenschap en een aantal weken gelden eindigde het duel op een 2-0-overwinning voor wit-zwart. Afgelopen weekend werd er door de geel-zwarten nog met 1-0 gewonnen tegen Cercle Brugge.

Dit duel is voor Esvee uiterst belangrijk om een volwaardige doorstart te maken in de strijd om het tweede periodekampioenschap. De KSVR-spelers hopen op zoveel mogelijk supporters om ‘Esvee’ aan te moedigen tijdens dit steeds sfeervol duel.

zaterdag 25/11/2017

20u30

Schierveldestadion

Bewolkt | 6 °C

Selectie

KSV Roeselare:
nog niet vrijgegeven

Lierse SK:
Frans, Boussaid, Elgabas, Allach, Laurent, Buysens, Yakubu, Bourdin, Weuts, Wils, Joachim, De Busser, Diarra, Binst, Goris, Camargo, Rakovsky, Ntambwe en Yagan.

Schorsingen
  • Er zijn geen spelers geschorst voor deze wedstrijd.
Blessures
  • Nog niet vrijgegeven

Ticketinfo

Kaarten voor deze wedstrijd zijn zowel te verkrijgen in voorverkoop, als aan de loketten. Een zitplaats in de hoofdtribune kost 25,00 EUR. Een zitplaats achter doel of een overdekte staanplaats kost 15,00 EUR. Jongeren (-16 jaar) betalen 5,00 EUR.

Bezoekers kunnen hun tickets kopen aan de loketten voor aanvang van de wedstrijd. Voor de overdekte zitplaatsen en de staanplaatsen geldt de eenheidsprijs van 15,00 EUR. Jongeren (-16 jaar) betalen 5,00 EUR.

Scheidsrechters
Ken Vermeiren

Ken Vermeiren

Scheidsrechter
Yves Kenens

Yves Kenens

Assistent-scheidsrechter
David Symons

David Symons

Assistent-scheidsrechter
Kevin Van Damme

Kevin Van Damme

Vierde official
Locatie

Adres

KSV Roeselare CVBA
Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 ROESELARE

Parking

Er is voldoende parkeergelegenheid rond Schiervelde. Er is een aparte bezoekersparking voorzien.