Voorbeschouwing KSV Roeselare – KVC Westerlo

Zaterdag om 17 uur speelt KSVR tegen KVC Westerlo op de 16de speeldag en tweede duel van het tweede periodekampioenschap in de Proximus League 2017-2018. KSVR speelt deze wedstrijd thuis op Schiervelde. De partij zal op gang worden gefloten door scheidsrechter Wesli De Cremer, bijgestaan door assistenten Raf EerdekensBérengère Piérart en 4de official Denis Vanbecelaere.

De jongens uit de Zuiderkempen eindigden vorig seizoen op de zestiende en laatste plaats in 1A en degradeerden daardoor naar 1B. Daar staan de geel-blauwen nu na 15 speeldagen op de 7de en voorlaatste plaats met 12 punten (10 minder dan KSVR). Tijdens het eerste periodekampioenschap eindigde het onderlinge duel van enkele weken geleden op Schiervelde nog op een 0-0-gelijkspel.

Afgelopen weekend werd er door de club uit de provincie Antwerpen thuis met 0-1 verloren tegen Union. Dit duel is voor Esvee uiterst belangrijk om een goede start van het tweede periodekampioenschap te kunnen maken. Bij KSVR is Thibault Van Acker geschorst. De KSVR-spelers hopen op zoveel mogelijk supporters om ‘Esvee’ aan te moedigen tijdens dit steeds sfeervolle duel.

De wedstrijd is, net als alle andere wedstrijden dit seizoen, rechtstreeks te bekijken op Proximus TV.

zaterdag 18/11/2017

17u00

Schierveldestadion

Verspreide buien | 7 °C

Selectie

KSV Roeselare:
Selectie volgt vrijdag na de training

KVC Westerlo:
nog niet vrijgegeven

Schorsingen
  • Thibault Van Acker liep afgelopen weekend tegen zijn vijfde gele kaart van dit seizoen aan en moet één speeldag vanop de strafbank toekijken.
Blessures
  • Nog niet vrijgegeven
Ticketinfo

Kaarten voor deze wedstrijd zijn zowel te verkrijgen in voorverkoop, als aan de loketten. Een zitplaats in de hoofdtribune kost 25,00 EUR. Een zitplaats achter doel of een overdekte staanplaats kost 15,00 EUR. Jongeren (-16 jaar) betalen 5,00 EUR.

Bezoekers kunnen hun tickets kopen aan de loketten voor aanvang van de wedstrijd. Voor de overdekte zitplaatsen en de staanplaatsen geldt de eenheidsprijs van 15,00 EUR. Jongeren (-16 jaar) betalen 5,00 EUR.

Extra
Scheidsrechters
Wesli De Cremer

Wesli De Cremer

Scheidsrechter
Raf Eerdekens

Raf Eerdekens

Assistent-scheidsrechter
Bérengère Piérart

Bérengère Piérart

Assistent-scheidsrechter
Denis Vanbecelaere

Denis Vanbecelaere

Vierde official
Locatie

Adres

KSV Roeselare CVBA
Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 ROESELARE