[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/12/slider_20171222_damman.jpg’ attachment=’11350′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Carlo Damman tekende vandaag voor een verlengd verblijf op Schiervelde. De rechterflankverdediger, wiens contract komende zomer afliep, blijft tot 2021 op Schiervelde (drie jaar extra).

De 24-jarige Deerlijkenaar verdedigt onze wit-zwarte kleuren sinds het seizoen 2013-2014. Daarmee is hij het langst actief bij ons eerste elftal van alle spelers in de huidige selectie. In bijna vijf seizoen speelde hij in totaal mee in 114 wedstrijden, goed voor 9322 minuten in totaal.

We wensen Carlo alvast veel succes toe in zijn verlengde verblijf op Schiervelde.
[/av_textblock]