[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/slider_nieuwsoverzicht.jpg’ attachment=’10589′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

  • Nog geen plaatje aangevraagd voor de warmste opwarming van nu vrijdag en volgende week zondag? Zorg mee voor de warmste opwarming en steun ons Homeless Team. Alle info kan je hier terugvinden.
  • Zondagmiddag staat zowel ons Homeless Team als supportersclub KSVR Till I Die op de kerstmarkt in Roeselare. Beide standjes zijn open van 14u tot 20u. Het ideale moment op beide organisaties te steunen!
  • In het kader van de ‘Warmste Opwarming’ zullen stadionomroeper Jonas en Evert (communitywerking) zondagmiddag aanwezig zijn op de stand van supportersclub KSVR Till I Die. Ze verwarmen jullie graag live met jouw aangevraagde opwarmer ten voordele van ons Homeless Team.
  • Scheidsrechter voor de wedstrijd van overmorgen is dhr. Lothar D’Hondt. Hij zal bijgestaan worden door zijn assistenten Koen Thys en Michael Geerolf. Jasper Vergoote vervolledigt het viertal. D’Hondt was al drie maal scheidsrechter voor Roeselare dit seizoen. Thuis tegen Beerschot (01.09.2017 | 0-4 verlies), Op OH Leuven (30.09.2017 | 2-0 verlies) en op Cercle Brugge KSV (14.10.2017 l 1-1). Vorig seizoen floot hij vier wedstrijden van wit-zwart.
  • Vrijdagavond kan je voor de wedstrijd smullen van heerlijk vol-au-vent of stoofvlees tijdens de Food&Foot. Meer info kan je hier terugvinden.
  • De beloften wonnen afgelopen maandag met 3-1 van Beerschot Wilrijk. Van de A-kern was het enkel Wilmots die aantrad. Hij scoorde in minuut 59′ het tweede Roeselaarse doelpunt. Het volledige verslag van de wedstrijd kan je hier bekijken.
  • Matchpartners voor vrijdag is Electro Gevaert uit Roeselare.
  • De spelers van ons Homeless Team zullen net zoals volgende week een erehaag vormen voor de spelers wanneer ze het veld betreden. Deze ‘actie’ kadert in de week van BHC (Belgian Homeless Cup) waarin we dit project in de schijnwerpers willen zetten. Komende dinsdag is de volledige ploeg te gast op Schiervelde waar ze een dag als echte profs zullen beleven.

[/av_textblock]