[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/01/slider_20180125.jpg’ attachment=’11768′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Vanmiddag ondertekende trainer Jordi Condom Aulí (Palamós, 29 juni 1969) een verbintenis op Schiervelde.

De geboren Catalaan was als jeugdspeler o.a. actief bij FC Barcelona. Daarna voetbalde de toenmalige middenvelder voor Palamós CF en UE Figueres in de tweede en derde klasse van het Spaanse voetbal.

In 2003 zette hij een punt achter zijn carrière en werd hij jeugdtrainer bij FC Barcelona. Hij had er in die periode enkele seizoenen de U17 onder zijn hoede. Daarna trok hij terug naar Palamós CF, maar dan als hoofdtrainer. In 2012 verhuisde hij dan naar België. Jordi werd assistent van Tintín Márquez bij KAS Eupen. Eind maart 2015 volgde hij zijn landgenoot op bij de Oostkantonners. Onder de Catalaan promoveerden de Panda’s naar eerste klasse. Vorig seizoen eindigde hij met de Oostkantonners op een 13de plaats en was hij te gast met KAS Eupen op Schiervelde tijdens Play-Off II. Dit seizoen werd hij bij de Eupenaars vervangen door Claude Makelélé.

Naast hoofdtrainer Condom Aulí versterken ook Jan Van Steenberghe en Michael Wallace de technische staf. Beiden worden assistent van de Spanjaard.

Jan Van Steenberghe (Lokeren, 04 juli 1972) is een bekende naam in de Belgische voetbalwereld. Jan is ex-doelman van o.a. Aalst en Anderlecht. Hij was keeperstrainer bij AA Gent en Club Brugge KV maar versterkt dus nu ons team als assistent.

Daarnaast komt Michael Wallace (London, 19 januari 1962) over van Reading FC. Hij brengt 25 jaar ervaring mee van bij de Engelse tweedeklasser.

Wij heten Jordi, Jan en Michael welkom op Schiervelde en wensen hen veel succes toe!
[/av_textblock]