[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Kersvers trainer Jordi Condom koos voor de korte verplaatsing naar Cercle Brugge voor een onuitgegeven elftal en spelsysteem. Zo verschenen Cerigioni, Dufour en Godwin in de basis en posteerde hij Samyn naast Cornet in de spits. Dat leverde vrijwel meteen gevaar op. Na een mooie actie van Cerigioni legde Godwin de bal voor doel, maar Samyn stond een voetje buitenspel. Op een schot van Dufour reageerde de thuisdoelman alert. De eerste poging van de thuisploeg kwam van de voet van Koné, die met een hard schot uit de tweede lijn Biebauw tot een redding dwong. Aan de overzijde leverde een counter opnieuw gevaar op, maar vooralsnog geen doelpunt.

Even later kreeg Samyn de bal niet voorbij Nardi en ook Cornet zag zijn schot niet tegen de touwen. Lambot redde de bal op de lijn met zijn hand. Terechte rode kaart en bijhorende strafschop, maar Cornet zag zijn poging alweer gered door de thuisdoelman. De wedstrijd dreigde te ontaarden na enkele harde acties, maar de scheidsrechter bleef baas en gaf enkele spelers een fikse uitbrander. Op slag van rust zelfs nog eens gevaar voor KSV Roeselare via (alweer) Cornet, wiens schot gestopt werd door de doelpaal. Net wanneer de spelers zich leken op te maken voor de koffiepauze stuurde Cardona zijn maatje Crysan diep, die de bal in de kortste hoek voorbij Biebauw in doel schoot. 1-0 op slag van rust, voorlopig geen loon naar werken voor wit-zwart.

Ook na de pauze nam KSV Roeselare de wedstrijd opnieuw in handen. Al deed het dat wel zonder de geblesseerde Grisez. Zijn plaats werd ingenomen door Brouwers. Het eerste doelgevaar in de tweede helft was eveneens voor de bezoekers, maar de kopbal van Schmisser verdween aan de verkeerde kant van de paal. Ook in een daaropvolgende hoekschop kreeg diezelfde Schmisser de bal niet in doel. Aan de overzijde opnieuw Crysan en Cardona, maar Biebauw wist zich de betere van het groen-zwarte duo.

Het bleef nu kansen regenen aan beide zijden, maar echt groot doelgevaar konden we niet meer noteren. Toen Crysan ging liggen in de zestien schreeuwde het thuispubliek om een strafschop, maar de scheidsrechter ging daar – terecht overigens – niet op in. Groen-zwart kroop nu massaal achteruit en ging te pas en te onpas tegen de grasmat. Hierop wist Roeselare niet meteen een gepast antwoord. Integendeel, op één van de talrijke counters trapte Cardona de bal op de paal. Het bleek meteen het laatste wapenfeit uit de partij. Geen puntenwinst, maar wel een knappe en best genietbare wedstrijd van wit-zwart. Cercle Brugge pakt voor het eerst in 15 jaar een 18 op 18.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Cercle Brugge KSV - KSV Roeselare | 27.01.2018
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]45′ Crysan (1-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Grisez (46′ Brouwers), Lemoine, Schmisser, Damman, Lépicier (85′ Van Acker), Cerigioni, Dufour, Godwin, Cornet en Samyn (64′ Lecomte)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Cercle Brugge[/av_cell][av_cell col_style=”]Nardi, Taravel, Koné, Palun, Bruno (30′ Omolo), Crysan (75′ Hoggas), Cardona, Lambot, Delacourt, Imorou en Mercier (88′ Gaspar)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]32′ Damman, 34′ Cerigioni, 40′ Lemoine, 92′ Lecomte[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]20′ Lambot (C)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Rob Dieperink (NL)[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]