[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/slider_nieuwsoverzicht.jpg’ attachment=’10589′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Een nieuwe woensdag en dus terug tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

  • Na een korte winterstop staat zondag de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op het programma. De wedstrijd R Union St.-Gilloise – KSV Roeselare start om 18u00. Wie er bij wil zijn kan alle ticketinfo hier terugvinden.
  • Opgelet l Tickets voor bovenstaande wedstrijd zijn enkel verkrijgbaar in voorverkoop. Bij het reserveren van een plaatsje op de supportersbus kun je ook aangeven of je er een ticket bij wil of niet. Zo hoef je niet zelf naar het secretariaat af te zakken voor een ticket.
  • Scheidsrechter voor komende zondag is Ken Vermeiren. Eerder dit seizoen floot hij al de thuiswedstrijd tegen K Lierse SK, die verloren werd met 1-2.
  • Vanavond en morgen is er de Euro Shop Indoorcup in de Expo Hallen. Dit is een indoortornooi voor ploegen van de U8 tot en met U11. Verdeeld over beide dagen spelen bijna 60 ploegen in een vijf-tegen-vijf-formule. Ook alle ploegen van KSV Roeselare in deze leeftijdscategorie nemen deel. Zeker de moeite om eens af te zakken en deze jonge voetballertjes te steunen.

[/av_textblock]