[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Net als na het eerdere ontslag van Arnauld Mercier mocht Tom Colpaert ook na het ontslag van Dennis van Wijk als T1 opdraven. Hij wijzigde de ploeg die vier op zes haalde noodgedwongen op één plaats: de geschorste Seoudi werd vervangen door Wieser. De opdracht tegen zwart beest Beerschot was niet van de simpelste, getuige de naakte cijfers van de vorige drie partijen: nul op negen en een 0-10-doelsaldo. Daar moest dus iets aan gedaan worden.

Ook nu weer speelde KSVR met een vijfmansdefensie. De bezoekers kozen voor de aanval, en enkele scherpe schuivers van M’Bombo gingen voorlangs. Prychynenko kopte op corner nipt naast. KSVR moest het van de counter hebben, en op één daarvan mikte Cornet in de handen van Romo.

De eerste periodekampioen had het niet gemakkelijk om gaatjes te vinden in de compacte Roeselaarse defensie, en sprokkelde vooral hoekschoppen. Placca haalde plots verrassend uit maar besloot in het zijnet. Iets over het half uur werkte dezelfde Placca aan de tweede paal een afgeweken vrijschop in doel, maar hij werd afgevlagd voor buitenspel.

Naar het einde van de eerste helft toe kwam KSVR iets vaker opzetten, kansen creëren zat er nog niet echt in. 0-0 bij de rust dus.

Wit-zwart kwam gretig uit de kleedkamers en een schot van Samyn moest in corner afgeblokt worden. Er zat nu meer pit in de wedstrijd, maar de echte doelkansen bleven schaars. Na goed twintig minuten moest Biebauw een schot van M’Bombo redden. Hetzelfde even later met een volley van Placca. De bezoekers gingen nu immers eventjes meer drukken. Zonder succes echter.

KSVR kreeg ook niets meer klaar. Dit seizoen geen doelpunten tegen de Kielse ratten dus, maar in de laatste ontmoeting toch een eerste puntje.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, M. Monteyne, Schmisser, Lépicier, Lemoine, Grisez, Samyn (90′ Cerigioni), Wieser (83′ Dufour), Van Acker, Lecomte en Cornet[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KFCO Beerschot Wilrijk[/av_cell][av_cell col_style=”]Romo, Van den Bergh, Prychynenko, Dom, Van Hyfte, Placca, Pietermaat, Losada (72′ Hoffer), M’Bombo, Messoudi (90′ Boulaouali) en De Jonghe[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Prychynenko (B), Wieser, Dufour, Hoffer (B)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]D’Hondt[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/W2KHFzJY2Ow’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_video src=’https://youtu.be/FsKNbdjn-BY’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]