In de laatste wedstrijd van de reguliere competitie was KSV Roeselare solidair met de andere ploegen in de Proximus League en hield het OH Leuven op een 1-1-gelijkspel in het eigen Schierveldestadion. De gelijkmaker viel pas in het slot van de wedstrijd, toen Raphaël Lecomte een fel gecontesteerd – maar geldig – doelpunt scoorde. Na de partij sprokkelden we reacties bij doelman Wouter Biebauw en Danzell Gravenberch. Onderaan dit artikel vind je het videoverslag van de trainersbabbel.

[av_button label=’Samenvatting Proximus TV’ link=’manually,https://www.proximus11.be/nl/proximus-league/voetbal-live-streaming/33638/roeselare-vs-oh-leuven’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-330r5cq’]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-2g6hdru’]
[av_progress_bar title=’Reacties na KSV Roeselare – OH Leuven (1-1)’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue83c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-23k7n7e’]

[/av_progress]

Wouter Biebauw: “Ik ben al bij al niet ontevreden na deze wedstrijd, maar het is frustrerend dat we gans het seizoen in hetzelfde bedje ziek blijven. We scoren moeilijk. Nochtans hadden we in deze wedstrijd tegen OH Leuven voldoende kansen. We namen meteen het initiatief, zetten onze tegenstander onder druk, maar werden meteen afgestraft op een zeldzame tegenaanval. Helemaal op het eind scoorden we een geldig doelpunt, dus het puntje doet wel deugd.”

“In de nacompetitie moeten we leren onze momenten beter te grijpen. Het is niet dat we met knikkende knieën aan de start van de play-downs moeten verschijnen, maar de eerste match tegen AFC Tubize zal echt van levensbelang zijn. Pakken we daar de drie punten, dan kunnen we in principe rustig het seizoen uitspelen.”

“Hoe we de periode van een maand zonder voetbal zullen overbruggen? We krijgen nu eerst zes dagen volledige rust, wat een pak deugd zal doen om onze batterijen mentaal helemaal op te laden. We kregen immers weinig tot geen vakantie in de winterstop. Daarna zullen we opnieuw de trainingen hervatten en staan er ook enkele oefenwedstrijden op het programma.” – Meer informatie hieromtrent volgt. Houdt de website in de gaten!

Danzell Gravenberch: “Met nog zo’n twee à drie minuten te spelen probeerde ik op doel te schieten en kwam de bal via via bij een ploegmaat terecht. Leuk om een voetje te hebben in de gelijkmaker, maar heb je het veld vandaag gezien? Het lag er erg lastig bij door de koude. Het kwam er op aan om rustig te blijven en het overzicht te bewaren. Dat heb ik proberen te doen en het pakte goed uit.”

“Ik heb een tijdje moeten wachten op mijn eerste echte speelminuten. Nochtans ben ik al een tijdje op conditie, maar de trainer en technische staf beslissen over wie speelt en wie niet. Met de komst van Jordi Condom loopt het intussen wel terug beter in de groep. Het ging niet lekker in een aparte competitie zoals de Proximus League. Intussen hebben we als team wel voldoende vertrouwen getankt om nu de play-downs goed door te komen. Uiteraard hoop ik dan nog meer speelminuten te verzamelen. Of de komst van de coach van Reading een verschil heeft gemaakt? Hij is een heel positieve man en heeft een impact op de hele groep. Ik kende hem al en ben blij hem hier terug te zien.”

“Nu ga ik eerst een weekje op vakantie naar Nederland en daarna zal ik proberen alles te geven in de nacompetitie.”

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-1p9v9p6′]
[av_progress_bar title=’Persconferentie na KSV Roeselare – OH Leuven’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-17wyp5m’]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=BRphTnxUaxs’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-sidf5m’]