Wedstrijdverslag

Nog geen van beide nieuwelingen te bespeuren bij KSVR, ook niet op de bank. Bij Tubize verscheen Ibou wel aan de aftrap. De match begon vrij gelijkopgaand, met als gevaarlijkste momenten enkele hoekschoppen voor beide teams. De eerste echte kans was voor de thuisploeg na slecht uitverdedigen bij KSVR. Schuster dook plots op aan de tweede paal en werkte de bal nipt naast.

KSVR kreeg er op het hobbelige veld het vloeiende spel van de eerste helft op Cercle voorlopig niet in. Iets over het half uur dan toch het eerste wit-zwarte gevaar op vrijschop van Cerigioni, uit de benedenhoek geranseld door Defourny. De partij kabbelde daarna rustig verder naar de rust, zonder al te veel opwinding. De 0-0-ruststand was dan ook niet meer dan logisch.

KSVR begon met aanvallende intenties aan de tweede helft. Gevaar creëren was echter nog een ander paar mouwen. Ook de thuisploeg bleek daartoe helemaal niet in staat. Het was dus bijzonder lang wachten om een doelman aan het werk te zien. Die eer viel acht minuten voor tijd Biebauw te beurt, toen hij op een kopbal van Stevance met een prachtige redding zijn ploeg overeind hield.

0-0 dus en voor de vierde keer op rij kwam KSVR niet tot scoren. Het bewaart wel de voorsprong van 11 punten op Tubize.

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

Wedstrijdgegevens

Doelpunten
AFC TubizeDefourny, Laurent, Dudouit, Garlito, Carlier, Weymans (88′ Armenakas), Schuster, (69′ Traore), Naah, Nirisarike, Ibou (62′ Achahbar) en Stevance
KSV RoeselareBiebauw, Damman, Schmisser, Lépicier, Zolotic, Godwin, Van Acker (78′ Seoudi), Dufour, Cerigioni, Brouwers (73′ Samyn) en Cornet
Gele kaartenVan Acker, Schuster (T), Naah (T), Dudouit (T)
Rode kaarten
ScheidsrechterVanbecelaere

KSVRTV