[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
De 18-jarige Senegalees Souleymane Aw vierde zijn debuut in KSVR-shirt. Na vier wedstrijden zonder goal was KSVR aan scoren toe, en het begon dan ook opnieuw met een offensieve opstelling, met drie spitsen (Samyn, Cerigioni en Godwin).

Dit leidde niet onmiddellijk tot sprankelende aanvallen, want de match kende een lange studieronde. Na ruim tien minuten toch het eerste gevaar, maar Dufour mikte een vrijschop over het doel van Saussez. Aan de overzijde ging Kabasele na Roeselaars balverlies op avontuur maar de Anderlechthuurling verzuimde om de beter staande Da Silva te bedienen.

Na ruim een kwartier volgde dan het eerste Roeselaarse doelpunt na meer dan 6 uur voetballen. Debutant Aw speelde Alessandro Cerigioni knap vrij en de laatste werkte beheerst af. De Roeselaarse vreugde om deze voorsprong was echter maar van korte duur, want goed vijf minuten later kopte Houdret een corner van Vercauteren onhoudbaar binnen.

Nog een tiental minuten later was ook de volgende kans voor de bezoekers. Biebauw werkte de schuiver van Kabasele knap in corner. Dit was maar even uitstel, want de 1-2 volgde toch toen de volledige Roeselaarse verdediging geparkeerd stond bij een doorgekopte Brusselse inworp en Fixelles de vrije baan en de nodige tijd  kreeg om Biebauw te lobben.

Na een misser in de bezoekende verdediger holde Godwin nog achter een kans aan, maar de bal werd in corner gewerkt. Met een achterstand naar de kleedkamers dus.

KSVR had dringend nood aan meer vinnigheid en met Lecomte en Cornet gooide trainer Condom onmiddellijk twee nieuwe krachten in de strijd. Wat voorlopig geen soelaas bracht, want het was lang wachten voor wit-zwart een aanval in elkaar geknutseld kreeg. Iets voor het uur was het plots toch bijna 2-2 toen Saussez een kopbal van Schmisser op vrijschop van Dufour mooi van onder de lat haalde. Aan de overkant moest Biebauw een poging van Vercauteren redden op een snelle counter.

KSVR begon nu toch iets meer te dreigen en na een schot van Dufour liepen Lecomte en Cornet elkaar in de weg bij de rebound. Union kwam niet meer aan voetballen toe, maar scoorde plots toch een vreemd doelpunt. Da Silva kanjerde eerst op de lat, de bal sprong opnieuw het veld in en belandde bij Fixelles, die zijn tweede van de avond langs de verbouwereerde Roeselaarse verdediging in het hoekje deponeerde. Ook Da Silva mikte er nog eentje binnen, waarmee de veel enthousiastere bezoekers de wedstrijd helemaal dood maakten.

KSVR veroordeeld tot play-off 3 meteen na een uiterst povere 1 op 9 onder nieuwe trainer Condom.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]18′ Cerigioni (1-0), 23′ Houdret (1-1), 35′ Fixelles (1-2), 77′ Fixelles (1-3), 86′ Da Silva (1-4)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Zolotic, Aw, Godwin (46′ Lecomte), Van Acker (64′ Maletic), Lépicier, Cerigioni, Dufour en Samyn (46′ Cornet)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]R. Union Saint-Gilloise[/av_cell][av_cell col_style=”]Saussez, Perdichizzi, Kis, Da Silva, Fixelles (90′ Morren), Houdret, Massengo, El Banouhi, Peyre, Vercauteren (83′ Tabekou) en Kabasele (89′ Bertjens)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Massengo (U), Van Acker, Fixelles (U), Cornet [/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Damme[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/v1JVn11UR6E’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]