[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Grisez kwam terug uit blessure, Lemoine, L├ępicier en Cornet waren onbeschikbaar. KSVR kwam alvast met voetballende intenties aan de aftrap en eiste onmiddellijk de bal op. Dit leidde tot een aantal hoekschoppen. Lierse trok zich heel ver achteruit, en zo bleef de bal voor wit-zwart. Veel kansen vloeiden daar niet uit voort, maar bij de eerste echte mogelijkheid was het wel raak. Dan nog na een prachtige aanval langs verschillende tussenstations. Uiteindelijk knalde Brouwers op doel, Rakovsky weerde af, maar Saviour Godwin stond op de goeie plaats om binnen te tikken. Een verdiende voorsprong meteen.

Na deze treffer ging ook de thuisploeg aan voetballen denken, maar de bezoekende verdediging had de zaak stevig controle. Net voor de rust pakte Laurent met een verrassend afstandsschot uit. Nipt naast het doel van Biebauw echter en dus met 0-1 naar de kleedkamers.

Lierse begon fel aan de tweede helft en op voorzet van Yagan kopte Joachim naast. Aan de overkant drong Dufour door tot tegen de achterlijn, maar zijn assist werd door een thuisverdediger weggewerkt. Op hoekschop werd het plots 1-1. Biebauw redde nog eerst, maar de bal belandde aan de tweede paal bij Bourdin, die makkelijk kon binnenwerken.

Na slecht inspelen van thuisdoelman Rakovsky verprutste Dufour een unieke kans door de bal al te slordig in te spelen. Ook in de volgende fase zat er meer in voor KSVR, maar Cerigioni verslikte zich in een verdediger.

In een best aangenaam kijkstuk wisselden de kansen nu voortdurend, want beide teams gingen voor de zege. Tien minuten voor tijd wees ref Degroote naar de stip toen Ntwambe na een assist van Samyn Cerigioni onderuitschoffelde. Cerigioni zette zich zelf achter de bal, maar trapte in de handen van Rakovsky. De derde gemiste KSVR-strafschop op rij meteen. Even later claimde ook Lecomte penalty, maar de ref hapte niet toe.

Ook daarna kreeg KSVR nog enkele mooie mogelijkheden, maar het miste de nodige precisie. Aan de overzijde werd het in de blessuretijd nog twee keer bloedheet voor het doel van Biebauw. Diep in die blessuretijd viel dan toch nog een treffer in het voordeel van KSVR. Op een snelle counter was het plots in de numerieke meerderheid. Maletic probeerde het toch zelf en mikte op de vuisten van Rakovsky. De rebound belandde in de voeten van Samyn, die kalm bleef en teruglegde tot bij Sandro Wieser, die KSVR naar de eerste zege onder trainer Condom knalde.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”]25′ Godwin (0-1), 64′ Bourdin (1-1), 90′ Wieser (1-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]K. Lierse SK[/av_cell][av_cell col_style=”]Rakovsky, Frans, Buyens, Allach (84′ Janssens), Laurent (72′ Binst), Buysens (44′ Elgabas), Bourdin, Wils, Joachim, Ntambwe en Yagan[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Grisez, Aw, Godwin (67′ Samyn), Van Acker, Lecomte, Cerigioni (88′ Maletic), Dufour (84′ Wieser) en Brouwers[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Acker, Wieser, Binst[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Vergoote[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/Y3MCbBhCyXc’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]