[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/slider_nieuwsoverzicht.jpg’ attachment=’10589′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Een nieuwe woensdag en dus tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

  • Scheidsrechter voor onze eerste wedstrijd in Play-Off III is Ken Vermeiren. Michael Geerolf en Raf Eerdekens zijn de assistenten. Kevin Van Damme is de vierde man. Voor de 35-jarige Vermeiren wordt het zijn tweede ontmoeting met KSV Roeselare van dit seizoen. Eerder floot de Merelbekenaar al de wedstrijden tegen Lierse (1-2) en Union (1-2).
  • Voor een ticket plus twee drankbonnen betaal je zondag slechts 5 euro! Alles over deze actie vind je hier.
  • Ibrahim Kargbo Junior verloor met de nationale U18 van België tegen Turkije. Het werd 1-2. Mayanga scoorde voor België. In deze wedstrijd verscheen Ibrahim na vierenzestig minuten tussen de lijnen. De tweede wedstrijd van onze nationale Duivels U18 volt morgen om 19u tegen datzelfde Turkije.
  • Zotsara Randriambololona speeldag vandaag 61 minuten mee in het gelijkspel tegen Togo. Zaterdagavond spelen ze terug op verplaatsing. Dit keer tegen Kosovo.
  • Ook Sandro Wieser vertoeft momenteel in internationale oorden. Sandro speelt met Liechtenstein vandaag een oefenwedstrijd tegen Andorra. Op zondag spelen zij een tweede oefenwedstrijd op en tegen de Faeröer Eilanden.
  • Naast Wieser is ook Van Acker er zondag al zeker niet bij. Thibaut zit tegen Tubize zijn tweede en laatste speeldag schorsing uit nadat hij op de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie zijn tiende gele kaart pakte. Alle gele kaarten van de reguliere competitie vervallen. Bij drie gele kaarten in de Play-Downs volgt automatisch één speeldag schorsing.
  • De beloften verloren maandag hun thuiswedstrijd tegen KVC Westerlo met 1-2. Goals van Lokando (71′) en Vallez (82′) brachten de Kemphanen diep in de slotfase op een 0-2-voorsprong. De aansluitingstreffer van Desendre (86′) viel helaas te laat om nog een puntje uit de brand te slepen. Van Cauwenberge was de enige A-kern-speler bij de selectie. Hij stond negentig minuten onder de lat.

[/av_textblock]