[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Aanwinst François Kompany verscheen aan de aftrap voor deze belangrijke eerste match van play-off 3 en was daarmee de 31e speler die dit seizoen tussen de lijnen kwam. KSVR kwam goed uit de startblokken en verzamelde onmiddellijk een reeks hoekschoppen. Aan de overzijde moest Biebauw een verrassend schot van Babic in hoekschop werken.

Op het kwartier miste Brouwers een reuzenkans toen hij door de buitenspelval glipte, helemaal alleen op Defourny af mocht en voor een slordige lob koos. Een zure misser, even later overgedaan door bezoeker Dudouit, die op corner van dichtbij over het doel van Biebauw mikte.

Beide ploegen bleken zoals te verwachten heel fel aan elkaar gewaagd en voor KSVR was het zwoegen om door de bezoekende muur te komen. Een volgende doelkans moest dan ook uit een stilstaande fase voortspruiten. Op vrijschop van Lecomte dook Zolotic plots op aan de tweede paal, hij mikte nipt naast het doel van Defourny. Ook nu weer reageerde Tubize onmiddellijk met een mooie combinatie op links en een hakje van Achabar, waar Biebauw nog een handje kon tussensteken.

Waarna de partij rustig naar de rust kabbelde. Met 0-0 naar de kleedkamers dus.

De bezoekers kwamen met iets aanvallender intenties uit de kleedkamers. Er moest dus meer ruimte komen voor wit-zwart en na balverlies in de Waalse verdediging was Defourny Cerigioni net een stapje te snel af. Even later glipte dezelfde Cerigioni door de buitenspelval, maar opnieuw toonde Defourny zich de sterkste. Iets wat Biebauw nog even later ook deed op een schicht van Weymans.

Na deze vlugge start in de tweede helft verwaterde de partij in het typische play-off 3-voetbal, waarbij de schrik om te verliezen beide teams verlamde. Geen doelkansen meer dus, en al zeker geen goals. Een logische 0-0 dan ook, waardoor de kloof met hekkensluiter Tubize zes punten blijft.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Damman, Schmisser, Kompany, Grisez, Lecomte, Zolotic, Dufour (76′ Gravenberch), Godwin (89′ Lemoine), Cerigioni (83′ Cornet) en Brouwers[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]AFC Tubize[/av_cell][av_cell col_style=”]Defouny, Laurent (53′ Kané), Dudouit, Babic (68′ Schuster), Weymans, Ba, Achabar, Naah, Nirisarike, Touré en Stevance (76′ Ibou)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Brouwers, Laurent (T), Lecomte, Damman, Grisez [/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Vermeiren[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/gya4T5YUDVE’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[/av_one_full]