[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/02/slider_20180209.jpg’ attachment=’11935′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Het weekend staat voor de deur en dan is het voor velen tijd om even te genieten. Wij helpen daar graag aan mee en laten jullie nog eens nagenieten van de zes mooiste doelpunten van wit-zwart van in de reguliere competitie.

Stem hieronder voor jouw mooiste doelpunt! Stemmen kan tot en met woensdag 7 maart om 23u59.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
[poll id=”4″]
[/av_textblock]

[av_video src=’https://youtu.be/7E_auWnkWRM’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]