KSV Roeselare – AFC Tubize

Zondag 25 maart 2018 | 18u00
Schiervelde | Roeselare
PD01 | Proximus League

Zondag om 18 uur speelt KSVR tegen AFC Tubize voor de 1ste speeldag van Play Off 3. KSVR speelt deze wedstrijd thuis op Schiervelde en het duel zal op gang worden gefloten door Ken Vermeiren, bijgestaan door Michael GeerolfRaf Eerdekens en 4de official Kevin Van Damme. De jongens uit de provincie Waals-Brabant eindigden vorig seizoen op de 5de plaats in de eindrangschikking van 1B en speelden daarop Play Off 3, die ze uiteindelijk wonnen. Dit seizoen eindigden de geel-roden op de 8ste en laatste plaats met 23 punten (12 minder dan KSVR). Op de laatste speeldag van de reguliere competitie werd er door ‘Les Sang et Or‘ nog 1-1 gespeeld tegen Union. Tijdens het eerste periodekampioenschap won KSVR met 1-0 op Schiervelde, maar tijdens het tweede periodekampioenschap werd met 1-2 verloren. KSVR begint Play Off 3 aan de leiding met 6 punten voorsprong op de laatste in de stand. Dit duel is voor Esvee uiterst belangrijk om meteen een goede start te nemen tijdens deze nacompetitie.

KSV Roeselare
Selectie Nog niet bekend
Geblesseerd Nog niet bekend
Geschorst Van Acker (2/2)
Extra Alle gele kaarten van tijdens de reguliere competitie zijn vervallen. Bij drie gele kaarten in de Play-Downs volgt automatisch één speeldag schorsing.

AFC Tubize
Selectie Nog niet bekend
Geblesseerd Nog niet bekend
Geschorst Niemand
Extra Nog niet bekend

REFEREES
Referee Ken Vermeiren
Assistent Referee Michael Geerolf
Assistent Referee Raf Eerdekens
4th Official Kevin Van Damme

Voor de 35-jarige Vermeiren wordt het zijn tweede ontmoeting met KSV Roeselare van dit seizoen. Eerder floot de Merelbekenaar al de wedstrijden tegen Lierse (1-2) en Union (1-2).

TICKETINFO
  • Alle supporters van KSV Roeselare kunnen de wedstrijd bijwonen voor slechts 5 euro. Daarbovenop krijgen ze twee drankbonnen.
  • Abonnees kunnen hun drankbonnen afhalen voor de wedstrijd aan het daarvoor voorziene loket.
  • De loketten zijn zondag open vanaf 17u00.

LOCATIE

KSV Roeselare
Stadion Schiervelde
Diksmuidsesteenweg 374
8800 ROESELARE