[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/04/30704445_10156338547361663_5619853291069374464_n.jpg’ attachment=’12615′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
De hoogdagen van de Belgian Homeless Cup zijn de nationale tornooien die ze op openbare plaatsen organiseren. Zo waren ze al te gast op de markten en pleinen van Sint-Truiden, Mechelen, Brugge, Genk, Gent, Bergen, enz. Dit seizoen kreeg Roeselare de eer en na enkele maanden voorbereiding is het morgen zover.

Van 10u00 tot 16u00 trekken dertien ploegen de voetbalschoenen aan op het Kerelsplein. Via deze weg bieden we een podium aan de spelers om hun kunnen te tonen, anderzijds willen we op deze manier de problematiek van dak- en thuisloosheid onder de aandacht brengen.

Deelnemende ploegen zijn:

  • KSV Roeselare (heren)
  • KV Oostende (heren)
  • Club Brugge KV (heren)
  • KAA Gent (heren)
  • KV Kortrijk (heren)
  • SK Ronse (heren)
  • R. JESPO Comines-Warneton (heren)
  • RFC Tournai (dames & heren)
  • Royal Excel Mouscron (dames & heren)
  • BX Brussels (dames + heren)

Wij lopen alvast warm en zetten morgen ons beste beentje voor om de jongens morgen aan te moedigen. Samen met het mooie weer hopen we alvast heel wat supporters te mogen verwelkomen!
[/av_textblock]