[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/04/slider_old.jpg’ attachment=’12708′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Komend seizoen trapt KSV Roeselare zijn twintigste seizoen af en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Voor dit ‘porseleinen’ seizoen willen we graag een uniek supportersshirt laten ontwerpen, en daarvoor hebben we jullie hulp nodig.

Jullie krijgen één week de tijd om alle creativiteit via een potlood op een wit papier te laten overvloeien. Daarna laten we jullie nog even in spanning en komen we met het resultaat naar buiten.

WAT VINDEN WIJ BELANGRIJK?

Het is natuurlijk belangrijk dat dit shirt KSV Roeselare uitademt en dat er een kwinkslag in verwerkt zit omtrent ons 20ste seizoen.

HOE EEN ONTWERP INDIENEN?

Is het nu een schets op een briefje of via het sjabloon, voor ons maakt het eigenlijk niet zoveel uit. Zolang je maar al jouw creativiteit gebruikt.

Het ontwerp versturen kan op verschillende manieren:

  • Mailen naar 20jaar@ksvroeselare.be
  • Op het secretariaat
  • Via de Post (KSV Roeselare CVBA, Diksmuidsesteenweg 374, 8800 Roeselare)

DEADLINE

  • dinsdag 01 mei 2018 om 23u59

HEB JIJ HET WINNENDE ONTWERP GEMAAKT?

De persoon die het beste ontwerp gemaakt heeft nodigen wij op de voorstelling van het supportersshirt en die mag ook de eerste thuiswedstrijd mee achter de schermen volgen.

Haal alvast jouw tekengerief en creativiteit uit de kast en wie weet loopt heel Schiervelde komend seizoen rond met jouw ontwerp om de schouders.
[/av_textblock]

[av_button label=’Download sjabloon’ link=’manually,http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/04/ontwerp_shirt.pdf’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’left’ icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue8a4′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]