[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/04/slider_20180410_met.jpg’ attachment=’12560′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’20px,20px,10px,20px’ border=’1′ border_color=’#d8d8d8′ radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

KSV Roeselare – KVC Westerlo

Zondag 15 april 2018 | 16u00
Schiervelde | Roeselare
PO04 | Play-Off III | Proximus League
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’20px,0px,10px,0px’ border=” border_color=’#d8d8d8′ radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Zondag om 16 uur speelt KSVR tegen KVC Westerlo voor de 4de speeldag van Play Off 3 in het voetbalseizoen 2017-2018. KSVR speelt deze wedstrijd thuis op Schiervelde en de match zal op gang worden gefloten door Wesli De Cremer, bijgestaan door Vito Di VincenzoBrecht Devriese en 4de official Jasper Vergoote. De jongens uit de Zuiderkempen eindigden vorig seizoen op de zestiende en laatste plaats in 1A en degradeerden daardoor naar 1B. Daar eindigden de geel-blauwen op de 7de plaats in de eindrangschikking en waren daardoor net als KSVR veroordeeld tot Play Off 3. Tijdens het eerste periodekampioenschap dit seizoen eindigde het onderlinge duel op 0-0, tijdens de tweede periode werd het een 2-1-overwinning voor KSVR. Westerlo staat na 3 speeldagen in de nacompetitie op de tweede plaats met 2 punten achterstand op wit-zwart. Afgelopen weekend eindigde de heenwedstrijd op 0-0, waardoor KSVR nu al zeker is van het behoud.
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’20px,0px,10px,0px’ border=” border_color=’#d8d8d8′ radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_progress bar_styling=’av-striped-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’TEAM’ progress=’100′ color=’theme-color’ icon_select=’yes’ icon=’ue8c6′ font=’entypo-fontello’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[av_font_icon icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’12px’ position=’left’ color=” admin_preview_bg=”][/av_font_icon]Selectie Biebauw, Monteyne M, Aw, Borry, Van Acker, Lecomte, Maletic, Godwin, Kompany, Zolotic, Zout, Grisez, Lépicier, Samyn, Gravenberch, Van Cauwenberghe, Cornet, Kargbo, Wieser, De Winter
[av_font_icon icon=’ue815′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’12px’ position=’left’ color=” admin_preview_bg=”][/av_font_icon]Geblesseerd Schmisser, Brouwers, Damman, Monteyne PJ, Lemoine
[av_font_icon icon=’ue849′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’12px’ position=’left’ color=” admin_preview_bg=”][/av_font_icon]Geschorst Niemand
[av_font_icon icon=’ue864′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’12px’ position=’left’ color=” admin_preview_bg=”][/av_font_icon]Extra Lecomte en Dufour staan op één gele kaart van één speeldag schorsing

[/av_textblock]

[/av_one_full][av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’20px,0px,10px,0px’ border=” border_color=’#d8d8d8′ radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_progress bar_styling=’av-striped-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’REFEREES’ progress=’100′ color=’theme-color’ icon_select=’yes’ icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

[av_font_icon icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’12px’ position=’left’ color=” admin_preview_bg=”][/av_font_icon]Referee Wesli De Cremer
[av_font_icon icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’12px’ position=’left’ color=” admin_preview_bg=”][/av_font_icon]Assistent Referee Vito Di Vincenzo
[av_font_icon icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’12px’ position=’left’ color=” admin_preview_bg=”][/av_font_icon]Assistent Referee Brecht Devriese
[av_font_icon icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’12px’ position=’left’ color=” admin_preview_bg=”][/av_font_icon]4th Official Jasper Vergoote

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
De Cremer floot eerder dit seizoen al KVC Westerlo – KSV Roeselare (4-0) en KVC Westerlo – KSV Roeselare (2-1). Het is dus het derde treffen tussen De Cremer, KVC Westerlo en KSV Roeselare van dit seizoen.
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/04/slider_20180413.jpg’ attachment=’12536′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_third]

[av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/01/slider12012018.jpg’ attachment=’11623′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_third]

[av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/01/slider_20170112_preview.jpg’ attachment=’11565′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_third]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’20px,0px,10px,0px’ border=” border_color=’#d8d8d8′ radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_progress bar_styling=’av-striped-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’STATS’ progress=’100′ color=’theme-color’ icon_select=’yes’ icon=’ue811′ font=’entypo-fontello’]
[/av_progress]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’]
[av_row row_style=’avia-heading-row’][av_cell col_style=’avia-center-col’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’][/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]KVC Westerlo[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]4de met 21 punten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]1ste periode[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]7de met 12 punten[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]7de met 14 punten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]2de periode[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]6de met 15 punten[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]5de met 35 punten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]Algemeen klassement[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]7de met 27 punten[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]1ste met 23 punten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]Play-Off III[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]2de met 21 punten[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]Cornet (5)[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]Meeste doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]Naessens (8)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=’avia-center-col’]Biebauw (2790’/2790′)[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]Meest aantal minuten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’]Corstjens (2116’/2790”)[/av_cell][/av_row]
[/av_table]
[/av_one_full]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’20px,0px,10px,0px’ border=” border_color=’#d8d8d8′ radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_progress bar_styling=’av-striped-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’TICKETS’ progress=’100′ color=’theme-color’ icon_select=’yes’ icon=’ue8cb’ font=’entypo-fontello’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

  • In onze tweede thuiswedstrijd van deze mini-competitie pakken we uit met een ticketactie. Alle abonnees hebben voor deze wedstrijd recht op twee extra, gratis, tickets in het vak van je abonnement. Deze tickets kan je bemachtigen op voorhand aan op de dienst ticketing of zondag aan het loket vanaf 15u00. Opgelet, deze actie is enkel geldig voor betalende abonnees en niet toepasbaar op VIP-formule
  • Alle info omtrent onze ticketprijzen kan je hier terugvinden.

[/av_textblock]
[/av_one_full]