[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/05/website.jpg’ attachment=’13234′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jhbyua6b’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jhbz29nd’ admin_preview_bg=”]
Daarnet ondertekende Yves De Winter (25 mei 1987, Lier) een vernieuwde verbintenis. De 30-jarige doelman blijft nog minstens één seizoen langer op Schiervelde.

De Kempenaar moest afgelopen seizoen opboksen tegen een superieure Biebauw maar in de vier wedstrijden die hij onder de lat stond, bewees hij zijn kwaliteiten en moest hij zich maar twee keer omdraaien.

We wensen Yves alvast veel succes in het komende seizoen!
[/av_textblock]