[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/05/slider_grisez.jpg’ attachment=’13364′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jhrt52om’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2u44k3′ admin_preview_bg=”]
KSV Roeselare en KFCO Beerschot Wilrijk kwamen tot een akkoord aangaande de definitieve transfer van de 28-jarige Grégory Grisez naar de Antwerpenaars.

De linkervleugelverdediger speelde in twee seizoen 52 wedstrijden voor KSV Roeselare en scoorde daarin één maal. In de zomer van 2016 kwam hij over van WS Brussels waarmee hij het seizoen voordien kampioen speelde in de toenmalige tweede klasse.
[/av_textblock]