[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/slider_nieuwsoverzicht.jpg’ attachment=’10589′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-1o69yq6′][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-1d3sjji’ admin_preview_bg=”]
Er viel heel wat nieuws te rapen de afgelopen dagen. Daarom serveren we jullie op deze warme dinsdag een handig nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-p9z75a’ admin_preview_bg=”]

  • Zaterdag speelde de U15 van KSV Roeselare de finale van de Beker van België. Na een spannende wedstrijd tegen SV Wevelgem City mocht Esvee de beker in de lucht steken. Zo volgen ze zichzelf op als bekerwinnaar. Daarnaast willen alle spelers en trainers de aanwezige supporters nog eens extra bedanken voor de sfeer en steun tijdens de finale.
  • Ook de U10 vulde dit weekend de prijzenkast aan. Ze wonnen het internationaal tornooi van FC Kleit.
  • De werken aan de grasmat van het hoofdveld zijn afgelopen weekend gestart. Zaterdag werd de grasmat verwijderd. Ondertussen zijn de werken voor een nieuwe grasmat volop aan de gang. Gisteren werd alles genivelleerd en vandaag verdwijnen de eerste graszaden in de ondergrond. Ook het oefenveld van het eerste elftal en de jeugdvelden worden momenteel onder handen genomen.
  • Dit weekend raakte ook bekend dat Davy Brouwers, einde contract, de club verlaat. Hij tekende bij Thes Sport (Tessenderlo) dat promoveert naar Eerste Amateur. Davy speelde in totaal 83 wedstrijden voor KSV Roeselare en wist daarin 22 maal te scoren en deelde 5 assists uit. We wensen Davy alvast veel succes toe in Tessenderlo!
  • Ondertussen is er heel wat beweging achter de schermen op Schiervelde richting volgend seizoen. Na het vertrek van Johan Plancke is Miss Dai heel vaak aanwezig op Schiervelde om samen met enkele personen de club op sportief en extra-sportief vlak professioneel uit te bouwen. Ook aan de uitbouw van de kern voor komend seizoen wordt in stilte hard gewerkt.
  • Ondertussen zijn we nog steeds op zoek naar een nieuwe werkkracht op administratief vlak. Alle info daarover kan je hier terugvinden.
  • In sommige media valt te lezen dat trainer Jordi Condom Auli slechts een contract had voor zes maanden. Graag willen we bevestigen dat hij onder contract ligt tot juni 2020.

[/av_textblock]