[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/05/slider_u15.jpg’ attachment=’13158′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-zwg1un’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-rl15q7′]
Gisteren speelde de U15 van trainer Nando Delangaine de halve finale van de Beker van België tegen KMSK Deinze. Na een spannende wedstrijd, die eindigde op 1-1, wonnen ze met strafschoppen.

Op zaterdag 05 mei 2018 staat de finale gepland tegen SV Wevelgem City. Deze wedstrijd gaat door op het kunstgrasveld van FC Gullegem om 17u45. Wij doen dan ook een warme oproep aan al onze supporters om de youngsters naar bekerwinst te supporters.
[/av_textblock]