[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/06/slider_eerstetraining_20180628.jpg’ attachment=’13810′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jiud3g3q’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-podwhi’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jiud3txe’ admin_preview_bg=”]
Onder een stevig aanwezige ochtendzon en goedgeluimd oog van de vele aanwezigen stond vanmorgen de eerste training op het programma. Er stonden 23 spelers op het oefenveld waaronder Danzell Gravenberch (blijft wellicht jaar langer op Schiervelde) en Luis Peralta (tester van 19 jaar). Afwezigen waren Damman (nog niet volledig hersteld na operatie aan beide enkels) en Devos (examens).

Physical coach Mauro Daturi nam de volledige training voor zijn rekening onder toeziend ook van Jordi Condom Auli, keeperstrainer Virgil De Windt en de nieuwe assistent Marink Reedijk.

Deze namiddag volgde al een tweede oefensessie. Deze week wordt er steeds om 10u30 en om 16u getraind. De foto’s van de eerste training kan je hieronder terugvinden.
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jiudrm9u’ admin_preview_bg=”]

2018.06.25 | Eerste Training


[/av_textblock]