[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/06/slider_hiring.jpg’ attachment=’13612′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-ji5xy3s3′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ji5y1yjg’ admin_preview_bg=”]
Voor onze wedstrijden, evenementen en andere campagnes zijn wij steeds op zoek naar medewerkers (jobstudenten, mensen die iets willen bijverdienen, enz…) Via onderstaande knop kan je jouw gegevens nalaten die we dan zorgvuldig bijhouden in onze database.

Als we op zoek zijn naar medewerkers laten we dit dan weten via mail!
[/av_textblock]

[av_button label=’Stel je hier kandidaat’ link=’manually,https://goo.gl/forms/GuLV5dJYjwhE6vrV2′ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’center’ label_display=” icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-ji5xvtsc’ admin_preview_bg=”]