[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/slider_nieuwsoverzicht.jpg’ attachment=’10589′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-37zj7c’][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jieiyu9v’ admin_preview_bg=”]
Terug een nieuwsvolle week in aanleiding naar de start van het nieuwe seizoen. Hieronder kan je alvast het overzicht terugvinden.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jiej0egd’ admin_preview_bg=”]

  • Met Kenny Santy heeft KSV Roeselare een nieuwe teammanager. De Zuienkerkenaar heeft ondanks zijn jonge leeftijd al heel wat trainerservaring opgedaan en was o.a. één van de trainers tijdens het internationale kamp van Juventus in Australië. Ook was hij nog trainer bij de jeugd van KSV Roeselare. Hij volgde een opleiding lichamelijke opvoeding in Torhout. Daarna volgde hij een drie-jarig postgraduaat sportmanagement aan de Johan Cruyff-school. Kenny ruilt zijn functie in de bankwereld nu dus in voor één als teammanager op Schiervelde. We wensen Kenny alvast heel veel succes toe!
  • Terwijl het tweede veld klaarligt voor de eerste veldtrainingen, ondergaat het derde veld en ware metamorfose. Er komt een volledig nieuwe drainage met daarbij een automatisch beregeningssysteem. Het nieuwe veld zal ook exact dezelfde afmeting hebben als het hoofdveld. Het eerste elftal zal dus in optimale omstandigheden kunnen trainen komend seizoen. Enkele foto’s van de werken kan je onderaan terugvinden. Vandaag wordt begonnen met het plaatsen van de drainage.
  • De eerste veldtraining staat pas ingepland op maandag 25 juni 2019, niettegenstaande dat de spelers al een paar dagen vroeger uit vakantie terugkeren. Volgende week donderdag en vrijdag staan er namelijk fysieke testen gepland in AZ Delta.
  • Fazli Kocabas in onze nieuwste aanwinst voor komend seizoen. Het interview met ons webteam kan je hieronder terugvinden.
  • Youngsters Shun Ballegeer en Arthur Devos sluiten straks aan bij het eerste elftal vanaf de start van de voorbereiding.
  • François Kompany speelt komend seizoen met het nummer 27 op de rug. Hij pikte het vrijgekomen nummer op in ruil voor het nummer 12.
  • Jan Van Steenberghe, wiens contract eind deze maand afliep, verlaat Schiervelde. Hij wordt keeperstrainer bij Standard de Liège.
  • Alessandro Cerigioni, vorig seizoen nog uitgeleend aan ons door Waasland-Beveren, trekt naar Lommel SK.

[/av_textblock]

[av_gallery ids=’13701,13700,13699,13698,13697,13696′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’no scaling’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-jiemqd4g’ admin_preview_bg=”]

[av_video src=’https://youtu.be/H0xEPNxQz98′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jiemdwve’]