[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/06/slider_kocabas.jpg’ attachment=’13676′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-csrnlq’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-33ihwbi’]
[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2imf4ym’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-24b8r7i’ admin_preview_bg=”]
Daarnet ondertekende Fazli Kocabas (01.01.1990, Brussel) een contract voor twee jaar plus optie voor een bijkomend seizoen op Schiervelde. De centrale verdediger met de Belgische en Turkse nationaliteit komt over van RFC Wallonia Walhain.

De geboren Brusselaar startte zijn loopbaan bij Racing Jet Wavre waar hij later werd opgemerkt door de scouts van Standard de Liège. In de zomer van 2009 trok hij van Luik naar de Oostkantons. Bij KAS Eupen speelde hij in vier seizoenen (waaronder één seizoen in eerste klasse) 114 wedstrijden als rots in het hart van de verdediging. Daarna trok hij naar zijn tweede thuisland waar hij in de hoogste divisie bij Kayseri Erciyesspor speelde. Een jaartje later trok hij naar Adana Demirspor (TUR) om dan uiteindelijk in de zomer van 2015 bij R. Union St.-Gilloise te belanden waar hij bijna alles speelde. In het seizoen 2016-2017 maakte hij kennis met de vernieuwde Proximus League bij OH Leuven.

Met 134 matchen ervaring in de Proximus League wordt dus een stevige brok ervaring aan de kern toegevoegd. Fazli zal komend seizoen met het nummer 3 op de rug spelen.

We wensen Fazli alvast veel succes toe komend seizoen!
[/av_textblock]
[/av_two_third]

[av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1kht10e’]
[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2imf4ym’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-qh2zq6′ admin_preview_bg=”]
Zet jouw schouder komend seizoen naast deze van Fazli Kocabas! Koop nu jouw abonnement online, vul ‘Fazli‘ in als kortingscode en onze nieuwe aanwinst trakteert jouw op de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen.
[/av_textblock]

[av_button label=’Koop je abonnement online en laat Fazli jou trakteren’ link=’page,13370′ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’center’ label_display=” icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jibpr38g’ admin_preview_bg=”]
[/av_one_third]

[av_gallery ids=’13679,13678,13677′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’no scaling’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-jiby9c44′ admin_preview_bg=”]