[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/06/slider_vanderweg.jpg’ attachment=’13823′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-rjjliz’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jiue36pa’ admin_preview_bg=”]
Daarnet ondertekende Kenny van der Weg (Rotterdam, 19.02.1991) een contract voor één seizoen op Schiervelde. De Nederlandse linksachter komt over van Hamilton Academical (SCO). Van der Weg zal bij wit-zwart met het nummer 15 op de rug spelen.

De 27-jarige Rotterdammer begon te voetballen bij Spartaan ’20, waarna hij als jeugdspeler vertrok naar NAC Breda. Tussen 2012 en 2016 uitkwam voor het eerste elftal waar hij in 102 wedstrijden zes maal wist te scoren. In de zomer van 2016 trok hij de Noordzee over richting Schotland. Voor Ross Country (Premiership) speelde hij anderhalf seizoen. In het voorjaar van trok hij naar Hamilton Academical FC.

We heten Kenny alvast van harte welkom op Schiervelde en wensen hem veel succes toe!
[/av_textblock]