[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/06/slider_desmet.jpg’ attachment=’13715′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-3i6tykw’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-37dp1lc’]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=” custom_margin_top=’5px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2qbi9xs’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2309nm8′ admin_preview_bg=”]
Na de medische testen van deze morgen ondertekende Stijn De Smet (27.03.1985, Brugge) een contract voor één seizoen met optie voor een bijkomend seizoen op Schiervelde. De aanvallende middenvelder komt over van KV Kortrijk waar hij einde contract was.

De Bruggeling genoot zijn opleiding bij Cercle Brugge KSV, waar hij ook in het eerste elftal heel wat mooie seizoenen beleefde. In 2009 versierde hij een transfer naar KAA Gent. In seizoen 2011-2012 werd hij uitgeleend aan KVC Westerlo. In de tweede helft van het seizoen daarop werd hij uitgeleend aan Waasland-Beveren waarna hij een contract ondertekende bij KV Kortrijk. Met 377 wedstrijden, bijna 23566 speelminuten en 68 doelpunten op het hoogste niveau brengt hij heel wat ervaring mee naar Schiervelde.

Ook op internationaal niveau heeft De Smet een geschiedenis. Hij was een vaste waarde bij de nationale U19 en beloften. In 2008 mocht hij zelfs mee naar de Olympische Spelen in Beijing (China). Tijdens de eerste wedstrijd tegen Brazilië stond hij 27 minuten op het veld.

Onder René Vandereycken verzamelde hij op 26 maart 2008 zijn eerste en enige cap. Hij stond in de basis voor de vriendschappelijke interland tegen Marokko. Hij werd aan de rust gewisseld voor Axel Witsel. Ook in de selectie op dit moment waren o.a. Kompany, Vermaelen, Vertongen, Dembéle, Fellaini. Bij Marokko scoorde Abdessalam Benjelloun de 1-4. De Marokkaan maakte deel hij van het team op Schiervelde in het voorjaar van 2009, samen met o.a. Perisic en MacDonald.

Met Stijn De Smet wordt dus een hele boel ervaring, iemand met een passende mentaliteit en een jongen uit streek aan de kern toegevoegd.

We wensen Stijn dan ook heel veel succes toe op Schiervelde!
[/av_textblock]

[/av_two_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-5uy67k’]
[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=” custom_margin_top=’5px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2qbi9xs’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-q7wx1s’ admin_preview_bg=”]
Zet jouw schouder komend seizoen naast deze van Stijn De Smet! Koop nu jouw abonnement online, vul ‘Stijn‘ in als kortingscode en onze nieuwe aanwinst trakteert jouw op de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen.
[/av_textblock]

[av_button label=’Zet joen skoere neffest die van Stijn’ link=’page,13370′ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jifoegfo’ admin_preview_bg=”]
[/av_one_third]