[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/07/slider_bots2018.jpg’ attachment=’14109′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-17n2xzu’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ly0dh6′ admin_preview_bg=”]
Wegens organisatorische redenen bij het foodtruckfestival ‘Sounds Delicious’ werd het programma van de fandag aangepast.

De oefenwedstrijd tegen R. Knokke FC blijft op het programma staan. Deze wedstrijd start om 15u00. Tickets voor deze wedstrijd kosten 5 euro en zijn enkel beschikbaar op de dag zelf aan de ticketbox.

Na de wedstrijd (rond 17u15) volgt er een Meet&Greet met de spelers en staf op het eerste verdiep van de Businesslounge. De ideale manier om kennis te maken dus met de nieuwe spelers. Verder zorgt supportersclub KSVR Till I Die voor verfrissende cocktails en kan je ook meteen lid worden van hun supportersclub of de Bagoe Kids Club.

Tot zaterdag!?
[/av_textblock]