[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/07/slider_20180721.jpg’ attachment=’14172′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1bpnv63′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2ulagb’ admin_preview_bg=”]
Voor de vierde oefenwedstrijd van deze voorbereiding ontvingen we R. Knokke FC op Schiervelde.

Ondanks veel bedrijvigheid langs Roeselaarse kant kwam Esvee toch op achterstand. Kamneng Djoum werkte een voorzet van Vanfleteren aan de tweede paal voorbij Biebauw: 0-1. Onder impuls van het trio Yagan, Dufour en Van Acker bleef de reactie niet lang uit. Drie minuten later werd Guy Dufour het straatje ingestuurd. Hij werkte de gelijkmaker keuring door de benen van Verlinden. Wit-zwart nam het nu volledig over en domineerde. Na één kwart wedstrijd mocht ook Emile Samyn alleen op het Knokse doel af en dan weet je dat een doelpunt heel dichtbij is: 2-1. Ondanks de wit-zwarte dominantie bracht Vanfleteren nog voor de rust de 2-2 op het bord.

In de tweede helft een evenwichtiger spelbeeld met heel wat wissels. Roeselare miste scherpte voorin. Vier minuten voor tijd haakte De Winter de doorgebroken Dhondt die gretig neerging. De bezoekers misten niet vanop elf meter en sloten zo winnend deze oefenpot af.

Geen overwinning dus na een wedstrijd waarvan we vooral de stevige eerste helft met veel tempo mogen onthouden.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2ulagb’ admin_preview_bg=”]
Doelpunten: 11′ Kamneng Djoum (0-1), 14′ Dufour (1-1), 21′ Samyn (2-1), 33′ Vanfleteren (2-2), 86′ Van De Velde (2-3, str.)
KSV Roeselare: Biebauw (46′ De Winter), Kargbo (46′ Schmisser), Gravenberch, Kocabas (82′ Devos), van der Weg (46′ Borry), Lépicier (46′ Zolotic), Dufour (82′ Ballegeer), Van Acker (82′ Cottignie), Godwin (82′ Bourgois), Yagan (82′ Carels) en Samyn (46′ Cornet)
R. Knokke FC: Verlinden (46′ Clepkens), Buysse, Kamneng Djoum (76′ Cornette), Van Raefelghem, Mestdagh (46′ Vandewalle), Pierre, Savaete, De Cuyper (46′ Dhondt), Vanfleteren, Van De Water (86′ Neuvroen) en Van Eyk (76′ Andries)
Scheidsrechter: Brinckman
Gele kaarten: 69′ Van Acker, 77′ Yagan, 87′ De Winter
Rode kaarten: /
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2ulagb’ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]