[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/07/slider_20180704.jpg’ attachment=’13976′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-ywyn28′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-nb6rvk’ admin_preview_bg=”]
Een nieuwe woensdag en dus opnieuw tijd voor een nieuw midweeks nieuwsoverzicht.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jj5t3kwb’ admin_preview_bg=”]

  • Vrijdag staat de eerste oefenwedstrijd op het programma, tegen RSC Anderlecht. Zoals eerder gemeld werd deze wedstrijd door praktische- en veiligheidsredenen vanwege de wedstrijd België – Brazilië die avond verplaatst van 18u00 naar 15u00. Tickets voor deze wedstrijd kunnen gekocht worden op de dienst ticketing tot en met donderdag om 17u00. De loketten zijn vrijdag open om 14u00.
  • Ondertussen schieten de werken aan het tweede oefenveld goed op. Vandaag werd de automatische beregingsinsinstallatie afgewerkt. Na een laatste maal nivelleren van de grond kunnen de zaaimachines hun werk doen.
  • Ondertussen werd er geloot voor de eerste vijf rondes van de Croky Cup. De dertien mogelijke tegenstanders voor KSV Roeselare in ronde vijf zijn FC Turnhout, SP Hasselt, Olympic Club de Charleroi, ASC De Chastre, RC Villers la Ville, ERC Hoeilaart, Union Lasne Ohain, KSV Schriek, K. Retie SK, KVC Houtvenne, VK St.-Agata-Berchem, FSI Berchem en SC Aarschot. Deze wedstrijd wordt in principe gespeeld op zondag 26 augustus 2018 om 16u00 op Schiervelde.
  • Terug een stevige en pittige training deze morgen met fysiek en tactisch werk. De foto’s van vanmorgen kan je hieronder terugvinden. Carlo Damman revalideert ondertussen verder. Ook Stijn De Smet beperkte de trainingsactiviteit. Hij ondervindt een lichte reactie aan de enkel na de stevige eerste trainingsdagen. Testers Junior Kogon en Lewis Peralta trainen ook mee.
  • De oefenwedstrijd tegen KV Kortrijk op donderdag 12 juli 2018 wordt afgewerkt op Schiervelde. De wedstrijd zal starten om 19u00. Ticketinfo volgt later deze week nog op de website.
  • Om verschillende redenen werd het forum op onze website afgesloten. Voor reacties en dergelijke verwijzen we jullie graag door naar onze social mediakanalen.
  • Andrei Camargo kijkt al reikhalzend uit naar vrijdag. Zijn thuisland Brazilië (waar hij tot zijn 18 jaar woonde) speelt dan namelijk tegen zijn voetballand België. Of hij een pronostiek waagt? Morgen verklapt hij alvast zijn voorspellingen in een interview dat op onze website zal verschijnen.

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h6′ padding=’10’ heading=’Foto’s training 04.07.2018′ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jj75righ’ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]