Wedstrijdverslag

Op eigen veld kenden de beloften van Stijn Meert weinig verhaal tegen een te sterk Beerschot-Wilrijk, dat met onder meer debutant Gertjan De Mets en ex-KSVR’er Jimmy De Jonghe op Schiervelde liefst acht jongens van de A-kern liet opdraven. Dat resulteerde nog voor de rust in doelpunten van Wilms (vanop afstand), Abaz (vanuit buitenspel na een aflegger van Kasmi) en Vancamp (die kort na de 0-2 via een Roeselaars been op hoekschop de beslissende derde treffer tegen de touwen schoof).

KSVR kwam na de rust beter uit de kleedkamer en kwam een paar keer dicht bij de 1-3 maar moest ook in de tweede helft het spel grotendeels ondergaan. Bij een dit seizoen grondig verjongd wit-zwart kwamen van het eerste elftal alleen Laverge, Devos, Ballegeer en Kargbo in actie.

Wedstrijdgegevens

Doelpunten23′ Wilms (0-1), 33′ Abaz (1-1), 36′ Vancamp (0-3)
KSV RoeselareLaverge, Carels, Pieters, Timmerman, Devos, Bourgois (60′ Naessens), Ballegeer, Verlinde (80′ Bakelandt), Terbeche (46′ Verstraete), Beel (70′ Holvoet) en Kargbo
KFCO Beerschot-WilrijkLejoly, Kardes (65′ Kesteleyn), Heyvaert, Van Den Bergh, De Jonghe, De Mets (46′ Vereeck), Wilms, Kasmi (46′ Ndombasi), Vancamp (46′ De Keersmaecker), Abaz en Kule Mbombo
Gele kaartenBourgois, Verstraete, Veereck (B), Heyvaert (B), Kargbo
Rode kaarten/
ScheidsrechterBossuyt