[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/04/slider_bots2018.jpg’ attachment=’12514′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-qwokgz’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwys57′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’20px’ padding_sync=’true’ border=’1′ border_color=’#e8e8e8′ radius=’0px’ radius_sync=’true’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-jkcvpz97′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-v6eov7′ admin_preview_bg=”]

KSV Roeselare – YR KV Mechelen

Zaterdag 11 augustus 2018 | 17u00
MD02 | Proximus League
Schiervelde | Roeselare
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-oj8v5v’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxynxs’ admin_preview_bg=”]
Ook Schiervelde opent straks zijn deuren voor het nieuwe seizoen. Met de komst van YR KV Mechelen krijgen we meteen de titelfavoriet over de vloer, die na het gelijkspel op de openingsspeeldag maar al te graag zijn status wil bevestigen. Het team van Condom Auli daarentegen wil kost wat kost de punten thuishouden en daarmee de weer status van Schiervelde bevestigen. Een mooie affiche dus morgen die ongetwijfeld heel wat spanning met zich zal meebrengen.

Over Mechelen en zijn favorietenrol werd al heel wat inkt gevloeid. Met spelers als De Camargo, Berrier, Kaya,… beschikken ze over heel wat ervaring die iedere week geruggesteund worden de fanatieke geel-rode supporters. Aan Dennis van Wijk, zijn link met Roeselare hoeven we wellicht niet uit te leggen, om zijn pionnen tot een stevig geheel te smeden en zo de terugkeer naar de Jupiler Pro League te bewerkstelligen. De Nederlander moet zondag wel brommen op de tribune. Hij is twee weken geschorst. De honneurs zullen waargenomen door hulptrainers Vanderbiest en Swinnen. Na hun gelijkspel in OH Leuven komen de Maneblussers toch met enige druk naar Schiervelde. Drie punten zijn nodige om de mee te draaien bovenaan het klassement.

Vorige week op Westerlo zagen we een Roeselare met twee gezichten. In de eerste helft kwam het moeilijke aan voetballen toe, maar na de inbreng van De Smet aan de rust nam Esvee de bovenhand. Westerlo moest fysiek het onderspit delven maar na de uitsluiting van Dufour waren het toch nog de Kemphanen die de gelijkmaker van Schmisser teniet deden.

Damman (verder aan het revalideren) en Dufour (geschorst) zijn er niet bij. Daardoor terug geen moeilijke selectiekeuzes voor Condom Auli.
[/av_textblock]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’HEADTOHEAD’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue8c6′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-28ha0cj’]
[/av_progress]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=’head-to-head’ responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-fq1a9ur’]
[av_row row_style=’avia-heading-row’ av_uid=’av-gskoozf’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-g54oltn’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-fy6qu2j’]-[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-fe1zvdn’]YR KV Mechelen[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-f1ghzwb’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-ecjmm7v’]7de met 0 punten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-dvyck57′]1ste periode[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-df1zu7v’]3de met 1 punt[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-d1u42e3′][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-clqikzf’]/[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-cdktg9n’]2de periode[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-bkyn48r’]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-b7ewth7′][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-12l716j’]7de met 0 punten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-a6qho1n’]Algemeen klassement[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-9yrn0sb’]3de met 1 punt[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-9m3ejx7′][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-8x7wgxn’]1[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-8ob446z’]Doelpunten gemaakt[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-7ym52rf’]1[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7fkopzv’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-7c3f4bf’]2[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-6ludrsr’]Doelpunten tegen[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-67ws2mz’]1[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5oscjuj’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-5853rh7′]0[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-4q9mguz’]Clean Sheets[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-4cnmpzv’]0[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3zebibf’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-3mwr3ff’]Schmisser (1)[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-32jlx3v’]Meest aantal doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-2f4uubf’]Cornet (1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-25ohbrv’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-60b3gb’]/[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-10uuy57′]Meest aantal goals[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-u5wtmj’]Engvall (1)[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’SCHEIDSRECHTERS’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1k60nxf’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxfzuz’ admin_preview_bg=”]
Scheidsrechter voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen is Jasper Vergoote. De 26-jarige Vergoote stond vorig weekend aan de leiding van AFC Tubize – KFCO Beerschot Wilrijk. De eerste en enige ontmoeting met deze scheidsrechter was vorig jaar op K. Lierse SK. Toen won KSV Roeselare op het Lisp met 1-2.
[/av_textblock]

[av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcx8hgh’ admin_preview_bg=”]
[av_iconlist_item title=’Jasper Vergoote’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-24p8grf’]
Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Philippe Vandecauter’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1i9se57′]
Assistant Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’David Symons’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-3vi6ez’]
Assistant Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Ken Vermeiren’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-85yd7′]
4th Official
[/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’TICKETS’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue8cb’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1d8hwar’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxpx8f’ admin_preview_bg=”]
Tickets voor het bezoekersvak (indien nog niet uitverkocht) zijn beschikbaar aan het loket op de wedstrijddag zelf. Hieronder kan je de prijzen terugvinden.

  • Volwassenen: € 15,00 (staanplaats) en € 15,00 (zitplaats)
  • 16 jaar: € 5,00 EUR (staanplaats) en € 5,00 EUR (zitplaats)

[/av_textblock]

[/av_two_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’20px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background=’bg_color’ background_color=’#f7f7f7′ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’pop-up’ mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-jkcvsvm3′]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/ksvroeselare.png’ attachment=’14628′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcweh9t’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=’#c9c9c9′ custom_margin_top=’0px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwg4hd’ admin_preview_bg=”]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ title=’Selectie’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Biebauw, Borry, Camargo, De Smet, De Winter, Godwin, Gravenberch, Kargbo, Kocabas, Kompany, Lépicier, Samyn, Schmisser, Van Acker, Van Cauwenberghe, van der Weg, Van Kessel, Yagan, Zolotic.
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue8df’ font=’entypo-fontello’ title=’Geblesseerd’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Damman (enkel)
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue815′ font=’entypo-fontello’ title=’Geschorst’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Dufour (1/1)
[/av_icon_box]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=’#c9c9c9′ custom_margin_top=’0px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwg4hd’ admin_preview_bg=”]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/logo_proximusleague_small.jpg’ attachment=’10847′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcyq4ex’ admin_preview_bg=”]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/partner_euroshop-1.png’ attachment=’173′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/partner_alheembouw-1.png’ attachment=’168′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/oltegoare_roeselare_klein-300×45.gif’ attachment=’163′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_third]