[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/slider_ploegfoto19861987.jpg’ attachment=’15434′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jl6kl0fj’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-25j2ap2′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-1s95neu’ admin_preview_bg=”]
Zondag speelt KSV Roeselare voor de Croky Cup in en tegen Olympic Charleroi. Iets wat ons kriebelende vingers bezorgde om even het archief in te duiken.

De laatste ontmoeting dateert van 18 januari 1998. In het kampioenenjaar in derde klasse won wit-zwart thuis met 5-2. Peelman (3x), Frunza en Maté zorgden voor de ruime overwinning. Eerder dat seizoen wist SK nog ruimer te winnen in Olympic Charleroi zelf. Twee maal Frunza, twee maal Peelman en één keer Verheyen zorgden voor een knappe 1-5 overwinning in het Stade de la Neuville.

Ook voor de Beker van België stonden beide ploegen al eens tegenover elkaar. Op 16 augustus 1986 stond de stand in Charleroi nog steeds 0-0. Danny Couvreur verrichte vijf minuten voor tijd nog een mirakelredding en door het stoppen van drie strafschoppen werd de doelman de absolute matchwinnaar. SK won de strafschoppenreeks met 4-3 en had met een treffen tegen KV Kortrijk een mooie affiche beet. Ook actief toen met Roeselare was Koen Vanden Eynde, de huidige kinésist op Schiervelde.
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-14a5u1y’]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/ploegfoto_19861987.png’ attachment=’15435′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jl6kmnok’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-u0jxpi’]
[av_heading heading=’Ploegfoto 1986-1987′ tag=’h5′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” margin_sync=’true’ padding=’10’ color=” custom_font=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jl6knleb’ admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jl6kqmjh’ admin_preview_bg=”]
Boven (vlnr): Benny D’haene, Guy Dejaeghere, Chris Jonckheere, Francky Vereecke, York Demeulenaere, Jean-marie Vanpoucke, Danny Couvreur

Midden (vlnr): José Vandecapelle, Eric Standaert, Rik Pinson, Prudent Bettens, Peter Dousy, Patrick Dieltjens, Jani Torreele, Rik Vandemoortele.

Onder (vlnr): Rik Teetaert, Koen Vanden Eynde, Sydney Sumter, Geert Vuylsteke, Koen Kindt.
[/av_textblock]
[/av_one_half]